2777
2789
عنوان

مشکلات پیرامون سایت جدید در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 284 پست

سلام دوستان

یه کم صبر داشته باشید، هر تغییری مخصوصا در حوزه نرم افزار و سایت برای تکمیل و تصحیح نیازمند زمان هست. به نظرم بهتره به جای این که بگیم سایت رو به قبل برگردونید و این چه وضعشه و ما شاکی هستیم و ...

به صورت موردی ایراد هایی که میبینیم رو گزارش بدیم. مثلا من دیروز هر پستی رو میخواستم لایک کنم یک صفحه خطا نشونم میداد ولی امروز درست شده.

معلومه یکی گزارش کرده و مسئولین اصلاحش کردن

به نظرم به جای اعتراض کلی، به صورت موردی مواردی که مشکل داره رو گزارش بدیم تا مسئولای سایت به گوش طراح و پیاده سازش برسونن و بهبودش بدن

حتی اگر این موارد مشکل دار زیاد باشه ولی اگر کاربر ها همه مواردی که مشکل دارند رو دقیق گزارش بدن خیلی سریع تر سایت به حالت قابل استفاده و مطلوب نزدیک میشه

مثلا قطعا مشکلاتی که در سایت برای کاربرایی که با موبایل به سایت میان رخ میده با کاربرایی که با مرورگر کامپیوتر میان میبینن میتونه متفاوت باشه، خیلی خوبه با ذکر روشی که داریم وارد سایت میشیم مشکلاتمون رو بگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.واااای تورو خدا همون قبلی رو برگردونین.آخه این چه وضعشه،اینهمه آشفتگی و بی نظمی؟؟؟چجوری رغبت کنیم بیایم سایت؟؟هیچی سرجاش نیست.حیفه بخدا سایت از رونق بیفته.درستش کنین.خیلی حیفه

امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
2810