سلام کاربران عزیز
قرار بود امروز سایت رو با ورژن جدید خدمت شما ارائه بدیم که متاسفانه با مشکلاتی پیرامون آن مواجه شدیم. به همین علت مجبور شدیم سایت را موقتا با نسخه قدیمی بالا بیاریم و بچه های فنی دارند روی این موضوع کار می کنند و امیدوارم که بزودی برطرف بشه
به هرحال از مشکلی پیش اومد عذرخواهی میکنیم و منتظر خبر از طرف بچه های فنی هستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
خواهشا التماس میکنم یه گزینه بذارید برای حذف کامل تاپیک نه قفل، قفل به تنهایی فایده نداره برید تاپیک که در این مورد زدم رو بخونید خیلی ها موافق این موضوع هستن
سبزک سلام.موضوعات مورد علاقه من واسا قبل از عیده تاپیکایی که بهد از عید مورد علاقه گذاشتم نیست. لطفا بررسی کنید __________________ بررسی میکنم کاربریتون رو
سلام خسته نباشید کاربری قبلی من باز نمیشه مجبور شدم یکی دیگ ثبت کنم لطفا رسیدگی کنید تا من با کاربری قبلیم بیام خواهش میکنممممممم
خیلی سایت مدلش بد شده... قسمت تبادل نظر قبلا خیلی خیلی بهتر بود... مدل دیدن موضوعات گذشته و مدل انواع تاپیک ها و.. الان میخوای یه تاپیک بزنی کلی باید بگردی تا زمینه ی موردنظر رو پیدا کنی و.... فونت ها هم زیادی داشته...... مثل سایت های قدیمی شده...... طرح قبلی خیلی خیلی بهتر و ساده تر بود
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥