2777
2789
برعکس من ک هیچ مشکلی ندارم  فقط با همسرم بحث داریم همیشه

یک طرفه هم نمیشه حل کرد مسایل رو ...مثلا شاید شما خیلی خوب رفتار میکنین ولی ایشون مشکل ساز هست ...دو طرب باید بتونن گفتگو کنن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بله می تونی آرامش روتجربه کنی اون هم نهایت آرامش رو در همین دنیا  آرامش حسی قلبی هست که حتی می ...

خیلی تلاش کردم ولی نمیشه.

همیشه یکی هست ک آرامشم به هم میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تلاش کردم ولی نمیشه. همیشه یکی هست ک آرامشم به هم میزنه

بله در کل پروسه دنیا همین هست و همه این اتفاق ها برای اینکه روحت رو قوی کنی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

من قبلا دوتا مشکل بزرگ داشتم فک میکردم اینا که حل بشن دیگه هیچ مشکلی ندارم ولی الان که خدا رو شکر حل شدن هر روز یه دغدغه جدید هست به نظرم ادم تا زنده است با چالش های جدیدی مواجه میشه