2777
2789
عنوان

در جواب فحش چی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 20166 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا گاها مشکل از بچه هس

همونطوری که توی بچگی زبونی که باهاش حرف میزنیم رو یاد میگریم زبون احساساتم یاد میگیریم

به خاطر همینه یکی وقتی عصبی میشه فحش میده یکی میره از اون جا و و و...پس نتیجه میگیریم مشکلش از ننه باباشه حتما تو بچگی جلوش فوش دادن

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/
خب یهو یه فحشی میدن که یا معنیشو نمیدونم یا نمیدونم در جواب چی بگم

نه دیگه یهوویی نمیشه.اگرم یهویی بهت چیزی گفتن .بگو برو بابا تو دیگه باد کدوم معده ای.البته بی ادبیشم میشه تو دیگه گوز کدوم ک و ن ی.🤣🤣🤣🤣

اگر آدمای زبون نفهمی هستن بذار اینقدر فحش بدن خسته بشن  میشه بگی چه نسبتی باهات دارن  خا ...

اخه ایشون اصلا نمیگه چرا فشح میدن؟کی فشح میده؟اصل مشکل چیه؟فقط میگه فشح میدن مگه مردم مریضن الکی فشح بدن

اصلا جوابشون رو با فوش نده میدونم معمولا دخترا به دلیل حسادتشون و بی ادبیشون اینکارو باهات میکنن جاتو عوض کن 

بزار یه خاطره بگم یه بار تو دانشگاه منو تو اتاقی گذاشتن که بی فرهنگ بودن بچه هاش همشم فحش های رکیک وحرف زشت میگفتن وبا پسرا حرف میزدن وبهم فوش میدادن یه بار بهش گفتم خودتی بعدش فهمیدم دختر عموی سرپرست خوابگامون میشه وهمشون بهم حمله کردن با اینکه از شهر غریب اومده بودم دانشگاه ولباسام رو توی راهرو پرت کردن روز بعش رفتم حراست دانشگاه شکایت کنم که سرپرست خوابگاه اومد یه نامه نوشت وخواست از خوابگاه اخراجم کنن به خاطر فحش خودتی وحراستی طرف سرپرست رو گرفت چون نمیدونه اون دختره که اینکارو کرده دختر عموشه خلاصه خیلی اذیت شدم واون مرد حراستی هم وحشی تر از اونا بود وداشت به من توهین میکرد  وبی ادبی ،اصلا یه وضعی دیگه هم اگه کسی بهم بی احترامی میکنه جواب نمیدم درس عبرت شد واسم چون شان خودمو در سطح اونا پایین میارم. بعضیا آدما انگار از باغ وحش فرار کردن  

توی جعبه ابزار زن باید همه چیز باشه. فحش که فقط بی ادبی نیست.فحش به قول افلاطون بادبزن جگره.بعضی وقتها تعظیم کردن به یک شخص بدترین فحش میشه. اما خوب بستگی داره باید همه چیز را یاد بگیرید 

توی جعبه ابزار زن باید همه چیز باشه. فحش که فقط بی ادبی نیست.فحش به قول افلاطون بادبزن جگره.بعضی وقت ...

👏👏👏👏👏👏گلم میشه اگه امکانش  درخواست منو قبول کنید یه سوال داشتم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

بیشتر ببینید