2777
2789

من خیاطم خواهر شوهرم و مادرشوهرم سالی کلی پارچه میگیرن میارن من براشون میدوزم منم بچه کوچیک دارم دخترم دو سالشه

تو خونه شخصی دوزی میکنم.

اینام هر چی دارن میارن من میدوزم اصلا نه یه کلمه تعارف کنن نه هیچی همینحوری مفتی براشون میدوزم یه بار دو بارم نیس بگم عب نداره خسته شدم بقران چجوری بهش بفهمونم باید پول کارایی که میدوزمو بدهمن حتی واسه ابجیمم چیزی بدوزم پولشو بهم میده با اینکه اکثرا از بیرون لباس میگیره زیاد پارچه نمیده بدوزم ولی همون سالی یه بارم یه چی بدوزم براش پولشو میدهولی مادرشوهرم خیاطی زیاد میاره اصلا یه تعلرفم نمیکنه خسته شدم دیگه اه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

همون ازخواهرت میگیری نمیاره 

ازایناهم میگرفتی نمیاووردن😁😂🤣🤣🤣🤣

کی ازخیاط مفت بدش میاد

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چند باری بگو وقت ندارن سرم خیلی شلوغه  بگو با اینکه دستمزدم بالا رفته مشتری دارم همچنان  یه جورایی متوجه بشن ک  باید بابت زحماتت تشکر کنن و  مبلغی رو پرداخت کنن  😑

اصفهان نصف جهان🌍💪
2805

غیر مستقیم بگو از این ب بعد واقعا خسته میشم با بچه مفتی کار کنم دوست و اشناهم همش پارچه میارن  از این ب بعد میخام پولشو بگیرم وگرنه قبول نمیکنم خودشون میفهمن

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

یه مدت چرخ تو جمع کن بگو گردن درد گرفتم دیگه خیاطی نمیکنم یکمم شباش جلو شوهرت بگو خیلی گردنم درد میکنه ماساژ بده بعد این حرف و به مادرشوهرت بزن شماره یکی از دوستای خیاط تو بده بگو کارش درسته بهشون مزه کرده لباس مفت

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810