2777
2789
عنوان

توی خونه شکممو تخت کردم ولی چند روزه نتونستم ورزش کنم افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست
من یه هفته انجام دادم ...کل بدنم خیلی درد میکرد مخصوصا تمرینایی که برا باسن میرفتم‌...ترسیدم ناقص شم ...

منم توخونه خیلی ورزش میکنم وقتی یه مدت ول میکنم ودوباره شروع میکنم بدنم تاچندروز دردداره.اولش خودتوگرم کن باورزش سبکم شروع کنه که آماده باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جان زومبارو بزنم گوگل کارکنم؟یابرنامه ی خاصی داره؟

تووی گوگل خیلی تمرین های خوبی داره اگر بزنی که خیلی هم عالی میشه ولی اگر به هر دلیلی نتونستی خودت برقص و ویکم بالا پایین بپر من خودم همین کارو میکنم چون تمریناش خیلی تند شروع می‌کنه و گاهی حتی نمیتونم باهاش پیش برم

دور شکمت چند بود؟ من یک ساله زایمان کردم هنوز شکمم مونده دور شکمم ۸۸ هست

یاآدم نمیاد عزیزم همیشه وزنم برام مهم بودش الان فکر کنم شدم ۵۰ قبلا ۶۰ بودم 

دور کمر فعلیم،۷۳۰

یاآدم نمیاد عزیزم همیشه وزنم برام مهم بودش الان فکر کنم شدم ۵۰ قبلا ۶۰ بودم  دور کمر فعلیم،۷۳۰

من وزنم خیلی اومده پایین حتی از وزن قبل از بارداری هم کمتر شدم ولی شکمم کوچیک نمیشه، قدم ۱۶۷ وزنم ۵۷ 

من وزنم خیلی اومده پایین حتی از وزن قبل از بارداری هم کمتر شدم ولی شکمم کوچیک نمیشه، قدم ۱۶۷ وزنم ۵۷ ...

بعد زایمان یکم سخت شکم کوچیک میشه ولی حتما میشه مداومت داشته باش حتما نتیجه میبینی باشگاه که میرفتم خیلی شاهد کسایی بودم که بعد زایمان اومدن و توی یکی دوماه خیلی تغییر دیدم توشون شما هم ناامید نباش 

بعد هم وزنتون به اندامتون خیلی میخوره به نظرم فقط شکم دارید

بعد زایمان یکم سخت شکم کوچیک میشه ولی حتما میشه مداومت داشته باش حتما نتیجه میبینی باشگاه که میرفتم ...

اره فقط شکم دارم،  الانم فتق شکم گرفتم نمی تونم ورزش کنم باید عمل کنم تا شش ماه بعدش هم نمیشه باز