2777
2789

انگار من خوشم میاد برم سونو اضافی

نگرانی و استرس اضافی داشته باشم

بخدا دکترم میگه، تازه دکترمم قبول داره

هی میگه داری زیاده روی می‌کنی

همه این سونوهایی ک رفتی تهش فهمیدیم هیچیت نیس😐😐 چرا رفتی

فلان دارو رو چرا میخوری

بخدا انقدر ک این ب من فشار میاره تو بارداری، ویار و و باقی دردام اذیتم نکرده...

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو چقدر خسیسی تو ؟ من جونم داره جون میده به بچه. تو به فکر پولی؟

ب فکر پول نیس

میگه چخبرع برا چیته

فک می‌کنه من حساسم

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
ببرش پیش دکترت بذاربراش توضیح بده قبلش با کارت هماهنگ کن باهاش حرف بزنه

همین کارو میکنم دیگه!

شوهر منم همینطور بود🤦‍♀️ همش میگفت نن جون من ۲۰ تا شکم زایید مگه سونو گرافی رفت😐 حالا نن جون ۱۵ بچش مرده😂 بخدا یه بار هم منو نبرد دکتر و سونو.. یه مسیر ۵۰ کیلومتری هر بار خودم میرفتم. اونم با مینی بوس.. شکمم در دهنم بود ولی خودم میرفتم

یعنی چی سونوهایی که رفتی تهش فهمیدیم هیچیت نیست..😒.

باید خدا روشکر کنه که هیچیت نبوده!

مردا تو این دوران از زنا خسته تر میشن... 

سعی کن با لطافت، این ایام رو پیش ببری...

اگه هسرت هیچ جوره راه نیومد ببر بذارش پرورشگاه😁

هنرمند‌ترین مادرِ ورزشکارِ دنیــــــــــــــــــــا هستم!🥇 من به ماه تولد و رنگ پوست و چشم و قد و محل زندگی و... ام افتخار نمی‌کنم! من به داشته هایی که با تلاشِ خودم به دستشون آوردم افتخار می‌کنم رفیق! به آرامشم... به رفاقتم با اللّٰـہ‌جآن❤️... به حال خوشم... به دیدگاهم..و...  افتخار میکنم! ساده بگیری قشنگتر می‌گذره رفیق🌿(:
همین ادهای شوهر تو سونو رفتن و دکتر رفتن و گیر دا نا 😒

انگار اون ی بچه تو شکمشه

درد می‌کشه

بخدا اگر اون تو همچین شرایطی بود ی لحظم نمیتونس تحمل کنه

حس میکنم مادر شوهرم هی پرش می‌کنه 

چون اون کلا ب دوا و دکتر اعتقاد ندارم

فک کن چار تا بچه زاییده، ۴-۵ کیلو هزکدوم بودن.. براش سوال نشده چرا اینا انقدر وزن دارن.. الان ک پنجاه سالش شده فهمیده دیابت داره! سر بارداریاش بهداشتو ب زور می‌رفت 

شوهر منم همینطور بود🤦‍♀️ همش میگفت نن جون من ۲۰ تا شکم زایید مگه سونو گرافی رفت😐 حالا نن جون ۱۵ بچ ...

خدا بگم چکارشون نکنه ک بارداری رو تلخ و زهرمار کردن برامون