2777
2789

بخونید ممنونتون میشم براش یه امن یجیب بخونید خیلی می ترسم ،تو غربتم یه دختر کوچیکم دارم واقعا مستاصلم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبش چنده شیاف کردی واسش؟ 

استامینوفن ک جواب نداد تازه بهش دادم لباساش دراوردم یه زیرپوش نازک داره الان بهش ازیترومایسین هم دادم نمیدونم چکار کنم چیزی هم نخورده حالت تهوع داره میترسم الان ایبوپروفن بدم ،دکترم نمیره میگه فقط با مامان،دخترمم شیر خودم میخوره نمیدونم چکار کنم

یدفعه دکتر بردم عصر بردم الانم نمیاد دوباره

تبشو با دستمال خیس بگیر

زیاد سرد نباشه لرز میکنه

اگه خونت خیار داری پوستشو بگیر و رو صورتش پهن کن

شیافم کن. زیادم دارو پشت سر هم نده، باز تا یک ساعت تبش پایین نیومد دیگه حتما ببر دکتر

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
استامینوفن ک جواب نداد تازه بهش دادم لباساش دراوردم یه زیرپوش نازک داره الان بهش ازیترومایسین هم داد ...

ایبورفین فک نکن برای تب باشه مسکن

سرخود دارو نده

حالا صبرکن شاید اثر کرد 

ولی حتما برو ی درمانگاه تب بالا خطرناک 

سلام براش خوندم انشاالله خوب بشه ولی برای پایین آوردن تبش دستمال رو با آب تقریبا ولرم ن سرد ک لرز کنه نمدار کن بذار لای پاهاش و زیر بغلش اینجوری برای پایین آوردن تب موءثره 

من ی بار هم دستمال رو با سرکه سیب خیس کردم و ب دست و پیشونی پسرم گذاشتم تبش اومد پایین .توی اینرنت خوندم اینم موثر بود.