2777
2789

آره گلم بر میگرده.یه مقاله ای خوندم نوشته بود احتمال ابتلا به سرطان پوست رو هم افزایش میده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس چیکار کنم رنگ پوستم روشن بشه 

بخدا من خودمم سبزه هستم😂😂اونقد دنبال راه حل بودم پیدا نکردم.رنگ پوست سبزه ،سفید نمیشه عزیزم.تنها راهت اینه با خودت کنار بیای.من حالا صورتمو اصلاح میکنم و روسری های رنگ‌روشن میپوشم،سفید کننده میزنم به پوستم‌میرسم یکم روشن تر میشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بخدا من خودمم سبزه هستم😂😂اونقد دنبال راه حل بودم پیدا نکردم.رنگ پوست سبزه ،سفید نمیشه عزیزم.تنها ر ...

من از پوستم بدم میاد رفتم لیزر هفت جلسه تموم موهای بدنم رفته ولی زیبایی بدنم دیده نمیشه چون سفید نیستم دوستم تو باشگاه پوستش سفیده لیزر هم نمیره ولی زیبایی بدنش دیده میشه میفهمی ک چی میگم 

من از پوستم بدم میاد رفتم لیزر هفت جلسه تموم موهای بدنم رفته ولی زیبایی بدنم دیده نمیشه چون سفید نیس ...

عزیزم تو اینجور احساس میکنی.منم اولا خیلی با رنگ پوستم مشکل داشتم ولی الان نگاهمو نسبت بهش عوض کردم،الان شما برو تو گوگل سرچ کن نامزد کریستین رونالدو رو ببین،سبزست ولی خیلی خوشگل و خوش اندامه،همون سبزگیش باعث شده جذاب باشه😍

عزیزم تو اینجور احساس میکنی.منم اولا خیلی با رنگ پوستم مشکل داشتم ولی الان نگاهمو نسبت بهش عوض کردم، ...

راست میگی این اسی هم میگه گرفتم حالم بد شد دور خورده