2777
2789
عنوان

کاش سزارین نمیکردم خیلی میترسم بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست
من سزارین کردم یک ماه گذشته فکر نمیکردم انقدر عمل مزخرفی باشه  دردش وحشتناک بود وخشتناک با هیچ ...

والله من خودم تا ده روز مسکن میخوردم،شیاف دیکلوفناک بذار،خیلی خوبه بعد بخیه کشیدنم واقعا خیلی بهتر شده بودم،لابد مسکن استفاده نمیکنی به حد کافی.

بااینهمه که من طبیعی نبودم ولی واقعا سزارین بهترینه  هم تمیزیه هم بدون جیغ و داده هم بدون درده

کاااش منم زیره باره  طبیعی  نمیرفتم.تومنگنه گذاشتنم. هر بار  یادم میاد    از خودم متنفر میشم. 

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاااش منم زیره باره  طبیعی  نمیرفتم.تومنگنه گذاشتنم. هر بار  یادم میاد    ا ...

شوهرت اینا مجبورت کردن؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اگر تجربه  طبیعی هم داشتی،اینو هرگززز نمیگفتی.   از منی که تجربه دوتا رو دارم   میگم ...

اتفاقا اولیم طبیعی بود این سزارین اختیاری بودم اول که به هوش امدم دردش با مورفین و شیاف و پمپ دردم ارم نمیگرفت راه که رفتم انگار یه جیز سفت و درد ناک و وحشتناک پایین شکمم بود نمیزاشت راه برم شاید چون من اب دور بچم زیاد بود شکمم کش اورده بود دردش برام وحشتناک بود 

از درد کور شدع بودم در این حد بود دردش 

شوهرت اینا مجبورت کردن؟

نه...شرایط ایجاب کرد...ولی به اتاق عمل هم نمیرسیدم.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کدومشون طبیعی آوردی 

حتما اولی رو دیگه 

چون ی بار سزارین بشی دیگه نمیتونی طبیعی بیاری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
نه...شرایط ایجاب کرد...ولی به اتاق عمل هم نمیرسیدم.

اخی بگردم 

ولش کن دیگه خداروشکر گذشته

اتفاقا اولیم طبیعی بود این سزارین اختیاری بودم اول که به هوش امدم دردش با مورفین و شیاف و پمپ دردم ا ...

آخی عزیزممم

برای  سز   دست دکتر   خیلی  مهم ه.دست دکتر ت سبک نبوده.  خیلی ها حتی بدون مسکن   پا میشن.

اخی بگردم  ولش کن دیگه خداروشکر گذشته

ممنونم   عزیزم💚🧡 بله شکر  خدا

به هر کی میرسم   پیشنهاد سز رو فقط  بهش میدم😅

ممنونم   عزیزم💚🧡 بله شکر  خدا به هر کی میرسم   پیشنهاد سز رو فقط  بهش م ...

😂😂

من بچم سفالیک بود سرش پایین بود مادرشوهرم و خاله همسرم هی گفتن برو طبیعی برو طبیعی باور کن ینی ۸۰ درصدشو بخاطر پولش میگفتن بلکه هم ۹۰ درصدشو 

همسرمم گزاشته بود به اختیار خودم چون میدونست من اصلااا توانایی طبیعی رو ندارم اخرسرم حرفمو به کرسی نشوندم رفتم سزارین تو بهترین بیمارستان 

بخدا هم دکترم خوب بود هم بیمارستان که در عرض ۳ روز سرپا شدم خیلی عالیه سزارین انگار از بهشت اومده

اره کلا من از زازمانام شانس نیوردم دوتاش سخت و بد 

منم😅     هر دو   اورژانسی و هول هولکی  و بدون   امادگی شدن. 

😂😂 من بچم سفالیک بود سرش پایین بود مادرشوهرم و خاله همسرم هی گفتن برو طبیعی برو طبیعی باور کن ینی ...

حداقل خوبیش این هست دم و دستگاه   ادم   به هم نمیریزه🤣🤣🤣