2777
2789
عنوان

کاش سزارین نمیکردم خیلی میترسم بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 68 پست

عزیززز من تجربه  هر دو رو دارم.

به   جرات میگم  سزارین  عوارض کمتری داره

با سز  هیچیت نمیشه ،خیالت تخت

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی پریوده؟میگم نکنه بخیه ها از داخل باز شدن 

😁بخیه ها با تف نچسبوندن که

پریودی

بخیه‌ها از داخل باز بشن عفونت میکنن و‌تب و لرز ودرد شدید نمیتونی بیای تاپیک بزنی 😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بابا بخیه دیگه ترمیم شده و تمام. داخلی زودتر از خارجی خوب میشه. اصلا رابطه به بخیه هاتون ارتباطی نداره که بخیه داخل رحمه بوده. پس اینجوری کسی که چند ماه بعد سزارین باردار میشه موقع کش اومدن رحم باید بخیه اش پاره بشه. دردتون به خاطر خشکی هست که بدلیل بالا بودن سطح هورمون ها بعد از زایمان بوجود اومده

وای فکر کن زایمان طبیعی بودی تاچندوقت هرباررابطه داشتی قشنگ جای بخیه هاانگاربازمیشد انقدررابطه بیخود ...

متنفررررم از طبیعی   عوووق

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای خدا بعد سه ماه میگی بخیه ها باز شدن😂😂😂😂😂 طرف یه ماه بعد سزارین بارادر میشه شکمش میاد جلو اس ...

خخخخ    من    یکماه  بعد از زایمانم   ،باردار بودم.اونم دوقلو

منم پسربزرگموطبیعی زایمان کردم .دردش باهیج دردی قابل قیاس  نیست ..انتظار .....

من شکم اول طبیعی   مجبورم کردن

شکم دوم   سز اورژانسی شدم

نمیگم   سز   بدون درده...درد هم داره...ولی   ۱ هزارم  طبیعی هم نیست   دردش

من سزارین کردم یک ماه گذشته فکر نمیکردم انقدر عمل مزخرفی باشه  دردش وحشتناک بود وخشتناک با هیچ ...

چه دردی؟

والا من ۶ ماهه سزارین کردم موقع عمل که هیچییییی نفهمیدم بعدشم که بی حسیم پرید حدود ۴۵ دیقه اینا سوزش داشتم تو شکمم بعد اومدن سرم اینا زدن بهتر شدم بعد ۳ روزم سرپا شدم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من سزارین کردم یک ماه گذشته فکر نمیکردم انقدر عمل مزخرفی باشه  دردش وحشتناک بود وخشتناک با هیچ ...

اگر تجربه  طبیعی هم داشتی،اینو هرگززز نمیگفتی.   از منی که تجربه دوتا رو دارم   میگم بهت.... طبیعی دردش هزااار برابره   سز هست.میمیری،دوباره زنده میشی

من شکم اول طبیعی   مجبورم کردن شکم دوم   سز اورژانسی شدم نمیگم   سز&n ...

بااینهمه که من طبیعی نبودم ولی واقعا سزارین بهترینه 

هم تمیزیه هم بدون جیغ و داده هم بدون درده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من شکم اول طبیعی   مجبورم کردن شکم دوم   سز اورژانسی شدم نمیگم   سز&n ...

دقیقا سزارین اولا زایمان کردی دیگه استرس بچه رونداری کنارت بچه ات خوابیده دردها قابل تحمل.سوما بامسکن اروم میشی