2777
2789

بچه ها اکثر رفتار های این دو تا دقیقا عین زوج های تازه ازدواج کرده هست😅

مثلا هنوز با همین لقب هایی که قبلا به هم میگفتن، همو صدا میکنن

اونروز بابابزرگم میگفت دختر کوچولوی من کجاست؟

ما فکر کردیم منظورش نوه هاش هست

نگو داشته مامان‌بزرگم رو صدا میکرده😂

بعد مثلا اکثر مواقع اگه بره بیرون و بیاد براش گل می‌خره

چنان با عشق موهاش رو میبافه و بوسش میکنه که همه مون لذت می‌بریم 

همیشه بهش میگه تو زیباترین موجود روی زمینی و نور من هستی🥲❤️

تقریبا هر پایان هفته دو تایی با هم میرن بیرون حالا یا رستوران یا کافه یا پارک و باغ و...

آدم از دیدن روحیه و عشقشون کیف میکنه 

ولی سوالم اینه که به نظرتون چطوری میشه بعد از این همه سال همچنان انقدرررر رفتار ها عین روز اول باشه؟؟ نزدیک ۵۰ سال هست که ازدواج کردن و سه تا بچه دارن با پنج تا نوه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامت باشن خدا حفظشون کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

ولی سوالم اینه که به نظرتون چطوری میشه بعد از این همه سال همچنان انقدرررر رفتار ها عین روز اول باشه؟ ...

چون بابای پدربزرگت هم با احساس بوده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

افتادم یاد شاملو که میگه:

باید ماند و به تو ثابت کرد که با موی سفید هم زیبایی^^

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

چه زن خوشبختی  حالا بابای شما هم مثه باباش عشقولانه هست یا نه

عزیزم اینا پدر و مادر، مادرم هستن

مادر خودم دوبار ازدواج کردن، همسر اولش(پدر بیولوژیکی من) راستش نمیدونم چطوری بوده، چیزی ازش یادم نمیاد 

خیلی وقته جدا شدن

ولی همسر دومش که من و خواهرم رو هم بزرگ کرده به معنای واقعی یه مرد بی نظیر هست 

هم همسر عالی واسه مامانم، هم یه پدر واقعی واسه ما

عزیزم اینا پدر و مادر، مادرم هستن مادر خودم دوبار ازدواج کردن، همسر اولش(پدر بیولوژیکی من) راستش نم ...

چه عالی 😍😍🤩

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بابابزرگم تا همین دو سال پیش که زنده بود به مادر بزرگم می‌گفت دختر.هیچوقت جز این چیزی نمی‌گفت🥺با هش ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🖤

آره مادربزرگ منم کودک درونش حسابی فعاله😅 چندان تفاوتی با دختر بچه ها نداره😁