2777
2789
عنوان

من امروز دعا گرفتم

247 بازدید | 27 پست

بچه ها تاپیک قبلیمو بخونید 

من با اینکه اعتقادی نداشتم اما ب اصرار یه دوستام رفتیم پیشه به نفر که سرکتاب قرآنی میگیره خیلی شلوغ میشه سرش 

یه دعا ازش گرفتم اما الان استرس دارم 

خیلیا میگن نباید این کارو میکردی اینا موکل دارند و پای اجنه رو ب خونتون باز کردید و….. 

تو روخدا یه چیز بگید اروم بشم دارم از استرس سکته میکنم 

اخه اگه بد بود پ چرا این همه سرش شلوغه حتی از شهرای دیگه هم میان پیشش 

چیکار کنم استرس دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

https://uupload.ir/view/1_3962916961_cq2k.mp3/

اینو گوش بده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نمی دونم والا ..ما خانوادگی اعتقاد نداریم ولی زنداداشم و مادرش اهل این چیزا هستن .مامانم میگه بیخود نیس همیشه گرفتارن . راستم میگه همیشههه یه گرفتاریای عجیب غریبی دارن

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
2805
2801