2777
2789
عنوان

الان این حرفها خیانت ب حساب میاد ؟ لطفا بیاین .

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 27 پست
حالا خیلی حیاتی و واجب بود براش کلاس درس و فلسفه بذاری؟ خوشت اومده کش بدی وگرنه همون بعد دوتا پیام ...

اخه بخدا فقط ی دلیل داشت بلاک نکردنم ‌‌‌خواهرم شوهرش اینطوریه ک ی پیام ببینه غوغا میشه نمیپرسه چرا و چی مخصوصا اینکه باهاش حرف زده یکم و ازش پنهون کرده .. 

منم وقتی جوابشو ندادم و بلاک کردم ب خواهرم پیام داده بود ..خواهرمم گفت بلاک نکن بگو پیام نده و اینا فقط گفتم شاید خودش دیگ پیام نده اگ من بلاکش میکردم دوباره ب خواهرم پیام میداد برای همین گفتم خودش بیخیال شه . ولی همین الان بلاکش میکنم دیگ ب خواهرمم پیام داد داد  

گفت ادم متاهل حق حرف زدن نداره ؟  منم گفتم ادم متاهل حق خیانت کردن نداره ادم مجرد هم حق نداره ...

لطفا ازت خواهش میکنم این حرومی رو حذفش کنید از زندگیتون 

خیانت ب حساب نمیاد.تا اینجاش

اما ادامه نده

این آدم سمه

ببین کی بهت گفتم کلا دیگ جوابش نده

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا ازت خواهش میکنم این حرومی رو حذفش کنید از زندگیتون  خیانت ب حساب نمیاد.تا اینجاش اما ادا ...

ن اصاا نمیدم خودمم اصاا ازش خوشم نمیاد بخدا ولی خب خواهرم زنگ زد خر شدم گفتم بزار کمک کنم زندگیش خراب نشه

ن اصاا نمیدم خودمم اصاا ازش خوشم نمیاد بخدا ولی خب خواهرم زنگ زد خر شدم گفتم بزار کمک کنم زندگیش خرا ...

اشکال نداره گلم خاهرت موقعیتش بد بوده ک اینکارو کردع

توعم از رو مهربونیت بوده واسه خاهرت

گوه خورد پیام بده 

بگو اگ ی بار دیگ پیامی ازت دیدیم شکایت میکنیم 

سوال برام پیش اومد که این آقا شماره شما دوتا خواهر رو از کجا آورده 🤔

خواهرش رفته صحبت کرده باهاش 

بعد پشیمون شده شمارشو داده ب ایشون 

و اینم پیام داده گفته ب خاهرم پیام نده 

خواهرش رفته صحبت کرده باهاش  بعد پشیمون شده شمارشو داده ب ایشون  و اینم پیام داده گفته ب ...

حالا خواهرش ی اشتباهی کرد کاش حداقل استارتر قبول نمی کرد با اون آقا صحبت کنه 

مرد ها هرچقدرم منطقی باشن ی جایی تو ناخودآگاه شون چنین چیزایی تاثیر میذاره

پیامارو خوندی ک چی بهش گفتم خیلی ناراحتم .. ب نظرت برای همسرم توضیح بدم الان این حرفا ک بهش گفتم خیا ...

از اول نباید اصلا پیاماشو جواب می‌دادی .ببخشید ولی خواهرت زندگی تو رو هم درگیر کرده.با مادرت یا پدرت راحت نیستید طرفو بشوره بزاره کنار