2777
2789

سلام خانوما من از اَبرو های این خانم خوشم اومده و میخوام میکروبلیدینگ انجام بدم مثل این بشه بنظرتون مثل خودش درمیاد یا نه!؟

عکس اَبرو خودم👇🏻

عکس اَبرویی که میخوام👇🏻

تعداد رای : 11
نظرسنجی
میشه(انجام بده)
5
45%
نمیشه(انجام نده)
6
54%
خدایا شکرت🤍🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ابروهای دنیاجهانبخته بدبختی🤦😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
2804
خدایی ابروهاش قشنگه

اره منم خوشم میاد ولی ابروهای توهم یکم بدی توخالی هاشوبگیره وبکم فرم بده قشنگ میشن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
2805
اگه طراحی کرد ولی اینجوری نشد باید چیکار کنم؟

قبل طراحی خوب نگا کن خاله من انجام داد یارو ابرو رو یه متر بالاتر کشیده بود خاله هفته بعد رفت ریموو کرد 

خیلی حواستو جمع کن یه مدلی بزن به صورتت بیاد 

حتما یه همراه با خودت ببر نظر بده 

2801