2777
2789
عنوان

💔لطفا خانم های باردار نخونند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 128 پست
متاسفم ،خداصبرت بده عزیزم من هماتوم داشتم زیادخونریزی میکردم باعث شدتا طول سرویکس کم بشه وزایمان ز ...

من زیاد پیاده روی کردم عزیزم

یکم برام میگی سرکلاژ چیه؟؟؟

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
منم دوتا پسردارم  فروردین دوقلو هامو تو۲۴هفته ازدست دادم  برامن سالم بودن دچارزایمان زود ...

کی این اتفاق افتاد؟

بعد چند وقت دوباره اقدام کردی؟

مال من همین ۹ روز پیش‌....💔

من ۱۰ روز پیش باردار بودم😭😭

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی این اتفاق افتاد؟ بعد چند وقت دوباره اقدام کردی؟ مال من همین ۹ روز پیش‌....💔 من ۱۰ روز پیش بار ...

اخی عزیزم میدونم خیلی سخته من الان یک سال گذشته باز یادشون میافتم گریم میگیره ولی بهتر میشی هنوز تازست

فروردین ۱۴۰۲بود 

من  دیگه اقدام نکردم

ولی میتونی چند ماه که گذشت اقدام کنی 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

تنها کسی میتونه درکت کنه که غم مشابه غمت رو داشته باشه 

من فقط میتونم باهات همدردی کنم

تاپیکت رو که خوندم از غم و غصه های خودم فراموشم شد 

از خدا میخوام بهت آرامش بده 

فقط اینو بگم چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه 

امیدت فقط به اون بالا سری باشه 

من زیاد پیاده روی کردم عزیزم یکم برام میگی سرکلاژ چیه؟؟؟

تویه بارداری طبیعی پیاده روی نمیتونه باعثش بشه 

حتما  طول سرویکست اومده پایین

من بارداری های قبلیم اصلا یه جا نمینشستم ،کارای سنگین میکردم خدارو شکر سرموقع هم زایمان کردم

سرکلاژهمون دوختن دهانه رحم هست

شما این دفعه که انشالله باردارشدی تحت نظر یه دکترخوب ومطمعن باش ،از ۱۲هفته طول سرویکست اندازه گیری بشه اونم با سونوگرافی واژینال ،چون شکمی مطمعن نیست حتی طول سرویکس اندازش خوب هم باشه اگه تو سونوهای بعدی پایین بیاد حتما باید سرکلاژبشی

استراحتتم زیاد کن 

انشالله،به امید خدا بچتو بغل میگیری

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

استارتر مادر منم بچه اولش رو ک پسر بود ۴۰ روزگی تو بغلش از دست داد 

میگفت هرچی صداش زدم چشاش باز نکرد

الان ۴ تا بچه داره و گرچه روز تولد بچه اولش یا روز تولد دختر عموم ک همسن بودن گریه میکنه و ناراحته ولی در واقع این داغو پشت سر گزاشت  و قوی موند جوری ک ما همه مون بهش تکیه کردیم حتی بیشتر از پدرم ...

امیدوارم این اتفاق تلخو پشت سر بزاری تلاش کن حالت بهتر شه درسته درکت میکنم فرزند از دست دادی داغ فرزند دیدی ولی تو عزیزهای دیگه ای هم داری خدایی ک درد میده درمونم میده ...سعی کن پشت سر بزاری بخاطر عزیزانت بخاطر زندگی ک خدا بهت داده و میتونی بازم مادر شی ...

قوی بمون تلاش کن حالت بهتر شه براش سوگواری کن تا دلت اروم شه ولی نباید بخاطر حوادث خودت رو نابود کنی

بدون ک تو تنها نیستی مادرای زیادی این تجربه تلخو داشتن...همه ماها کنارتیم

استارتر مادر منم بچه اولش رو ک پسر بود ۴۰ روزگی تو بغلش از دست داد  میگفت هرچی صداش زدم چشاش ب ...

اینجور مواقع گذروندن وقت با افرادی که مشابه دردش رو تجربه کردن میتونه آرومش کنه 

مامان من بچه اش سالم بدنیا اومد بدون هیچ مشکلی و فقط بخاطر چشم خوردن بچه ۷ روزه از دست رفت هیچ مش ...

بچه روچشم زدن

یعنی چی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏