2777
2789
عنوان

💔لطفا خانم های باردار نخونند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 128 پست
نه روز😔😭 از روز اول که به دنیا اومد بردنش ان آی سی یو  هرروز که دیدمش بدتر از روز قبل شده ب ...

چند هفته بدنیا اومد؟

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
پس خوشبحالش که رفت وگرنه شاید یک عمر مریض و علیل میموند رو دستت هر روز مریضی و عذاب کشیدنش رو میدی ...

آره طفل معصوم راحت شدولی صحنه ها از جلوی چشمم کنار نمیره 

دقیقا از روزی که بی بی چک زدم و تا اون شب آخر صحنه به صحنه میاد جلو چشمم 🥺🥺 

نمی‌دونم که این حالم خوب میشه یانه ❤️‍🔥

خیلی سخته 

خدا انشاءالله بچه‌های سالم و صالح بهت بده  و برات نگهداره 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه روز😔😭 از روز اول که به دنیا اومد بردنش ان آی سی یو  هرروز که دیدمش بدتر از روز قبل شده ب ...

عمه ی من ، بچه اش شیش ماهه بدنیا اومد

یه ماه تو دستگاه بود ، زنده موند ، از من ۲ سال کوچیکتره

۱۸ سالشه...ولی طفلی نه راه میره نه کاری میتونه بکنه

لاستیکش میکنن برا دستشویی

حرفاش به زور فهمیده میشه،عقلش به اندازه ۲ ساله است

عمم خیلییییی دوسش داره و میگه برکت و نور خونمه

امتحان خداست...همه جوره بهش میرسه

ولی دختر مریضش خیلی عصبیه،گریه میکنه،داد میزنه

هیچ جا نمیتونن برن...هیشکی نمیره خونشون

عمم میگه هربار اذیتی شو میبینم...معلولیت جسمی و ذهنی شو میبینم...اذیت کردناش و مریض شدناش...قلبم پاره میشه که عزیز دردونه ام رو تو ۱۸ سالگی به این حال میبینم...که دائمدفقط خوابه...هییییییچ کاری نمیتونع بکنه

برای یه مادر خیلی سخته😭😭😭

شاید خدا دیده ، شما صبر عمه ی من و نداری که ۱۸ سال بچه فلج مغزی و مریض و ضعیف و بزرگ کنی

برای همون دخترت رو بدون اینکه درد بکشه و ۱۸ سال اذیت شه

برده تو بهشت ، رااااحته و صفا سیتی داره اونجا😍

نا شکری نکن عزیز جان یه وقت....

خدا بهتر صلاح من و تو و نی نی هامون و میدونه😍

جای نی نی هامون تو بهشته عزیز...

خدا زودی دوباره بهمون یه نی نی نور چشمی میده😍🥰😍

من خیلی به رحمت خدا امیددددد دارم

خدای من خیلییییی مهربون و عزیزه برام :))))))

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
آره طفل معصوم راحت شدولی صحنه ها از جلوی چشمم کنار نمیره  دقیقا از روزی که بی بی چک زدم و تا ا ...

چیو برام نگه داره؟

تموم شد همه چی خاهر🥰💔

تاپیکم هست اگه ببینی

آره طفل معصوم راحت شدولی صحنه ها از جلوی چشمم کنار نمیره  دقیقا از روزی که بی بی چک زدم و تا ا ...

آره منم همین جمعه شب ساعت ۱۱ زایمان کردم

دیدمش چقدر بزرگ و کامل بود

منم مثل شما همش یادم میاد ، همش ذوق کردنام تو بارداری یادم میاد‌...تکون خوردناش...اینکه جنسیت شو فهمیدم چه ذوقی کردم😍😍

همه اینا هست عزیز،میفهمتت،فوق العاده سخته

ولی بیا کم نیاریم...قوی باشیم...دل بدیم به خدا.‌.

بهترین و ازش بخوایم

بیا زندگی رو به کام عزیزان و اطرافیان تلخ نکنیم

بیا صبور باشیم

انقد زوووود خدا اجر و پاداشِ صبرمون و بده کیف کنیم😍

جیگرمون بعد اینهمه مصیبت حال بیاد :)

مثلا کلی بچه سالم و صالح و دلسووووز بهمون بده😍

امام زمانی باشن..مهربون باشن..مفید باشن...😍💔

عمه ی من ، بچه اش شیش ماهه بدنیا اومد یه ماه تو دستگاه بود ، زنده موند ، از من ۲ سال کوچیکتره ۱۸ س ...

نه تا این لحظه نشده که ناشکری کنم 

ولی گریه هام دست خودم نیست 

اینم که احساس مادرانه است که خدا خودش بهمون داده 

می‌دونم اون الان حالش خیلی خوبه و جاشم خوبه 

ولی وقتی جای خالیشو میبینم دلم آتیش میگیره 

لباس هایی که براش خریده بودم و قسمتش نشد بپوشه 

منم از خدا فقط صبر می‌خوام که بتونم تحمل کنم 

سی و پنج هفته  یکم حرکاتش ضعیف شده بود ان اس تی دادم  سزارین اورژانسی شدم

الهی عزیزم...

خدا بزرگه...

خیر ترین رو به تو و اون کوچولو میده گلم

زندگی ادامه داره...بیا زندگی کنیم

روزای خوب تو راهه ها :)))💔

خدا گفته : بعد هر سختی،آسانی ست😊

انشاءالله بزودی خیر ترین ها برامون رقم میخوره

بشرط اینکه نبازیم🥲

آره منم همین جمعه شب ساعت ۱۱ زایمان کردم دیدمش چقدر بزرگ و کامل بود منم مثل شما همش یادم میاد ، هم ...

خیلی قشنگ حرف می‌زنی 🥺

شبها که همه خوابن میرم عکس و فیلم هاشو نگاه میکنم هرچند خیلی کمن ولی همونم غنیمته برام 

بعد میام اینجا 

یکم درد و دل میکنم یکم گریه می کنم تا سبک بشم و بتونم بخوابم

چیو برام نگه داره؟ تموم شد همه چی خاهر🥰💔 تاپیکم هست اگه ببینی

نه میگم انشاءالله خدا بهت بچه های دیگه بده و اونا رو برات سالم نگه داره عزیزم

نه تا این لحظه نشده که ناشکری کنم  ولی گریه هام دست خودم نیست  اینم که احساس مادرانه است ...

خیلی سخته خیلی...میفهمتت

منم بچه اولم بود...نمیدونی چه شور و شوق و ذوقی داشتم

من و همسرم و مادر هامون انگار رو زمین نبودیم از خوشحالی

نوه اول شون بود آخع...همه خوشحال‌‌‌‌‌..منتظر...پر شوق...

من ۲۰ سالم بیشتر نیست...و برای اولین تجربم خیلیییی سخت بود که ۱۰ ساعت درد زایمان بکشم و تمام لحظه اش گریه کنم چون بهم گفته بودن زنده نمیمونع

برای کسی مثل من با این سن کم و تجربه اول ، و بچه اول که شدیدا شیرینه و آدم منتظرشه‌‌‌...این تجربه خیلی سخته

نمیدونی با چه ذووووقی سیسمونی آماده میکردیم🙃

اما نشد ... قسمتش دنیای کثیف نبود.‌.بهشت بود😍

به قول شما منم دلم یه گوله آتیشه🥰

گریه حقمونه...سبک میشیم...

ولی افسردگی،کنار کشیدن،باختن و‌....

حق مون نیست

نی نی تو بهشته...ماهم حق حیات داریم🥰

خیلی قشنگ حرف می‌زنی 🥺 شبها که همه خوابن میرم عکس و فیلم هاشو نگاه میکنم هرچند خیلی کمن ولی همونم ...

زیاد این کار و نکن عزیز...زیاد گذشته رو شخم نزن

بدجوری میشکنی..بدجوری آسیب میبینی.‌.

بدجوری افسرده میشی...

دلت برا خودت نمیسوزه،برا همسر و بچه هات بسوزه

گناه دارن...اونا هم غمگین میشن با ناراحتی تو

مادر نشاط خونه است🥰

تو که ماشاءالله دلگرمی [بچه های دیگه هم ] داری😍شکر خدا

خدا برات همه عزیزانت و حفظ کنه

بیا به جای امانتی که خدا ازمون گرفته

به هزار تا نعمتی که بهمون داده فکر کنیم😉

مثل همسر و پدرمادر و عزیزان....

خیلی سخته خیلی...میفهمتت منم بچه اولم بود...نمیدونی چه شور و شوق و ذوقی داشتم من و همسرم و مادر ها ...

آخی 🥺💔

خدا بهمون صبر بده انشاءالله 🤲🌹 

خیلی خوبه که اینقدر قوی هستی 

2810