2777
2789
عنوان

ناباروری دختر 18ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر امروز راجبه شما تاپیک زد اصلا جبه خوبی نداره رفتارتون انشالله وقت زیاده و خدا بهتون به وقتش ی ...

هر کسی زندگیشو خودش تایین میکنه عزیزم من از وضعیت ام راضی ام خداروشکر صد هزارمرتبه شکر خوشی هر کی تو زندگی اش مهمه یکی ازدواج یکی تحصیل 

اره واقعا 🥲

منم تنبلی تخمدان دارم یک سال مدام پی درمونو بارداری بودم دکتر یهو گفت شوهرت مشکل اسپرم داره اصا باردار نمیشی یهو زدم ب بیخیالی و باردار شدم البته لتروزل خورده بودم ولی دکتر ازمایش همسرم دید بیخیال امپول تجویز کردن شد

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
منم تنبلی تخمدان دارم یک سال مدام پی درمونو بارداری بودم دکتر یهو گفت شوهرت مشکل اسپرم داره اصا بارد ...

شوهرم داره منو میکشه دیگ میگ برو دکتر تنبلی خوب شد حامله نشدی میرم ازمایش میدم 😐

شوهرم داره منو میکشه دیگ میگ برو دکتر تنبلی خوب شد حامله نشدی میرم ازمایش میدم 😐

عزیزم وقتو هدر نده همسر منم ورزشکارو سالم بود اینقد ب خودش مطمئن بود اخر رفت ازمایش دیدیم تمام فاکتوراش نصف حالت طبیعیه اسپرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام این پودر ها ضرره میخوره وی کراتین امینو

مخشو بزن گولش بزن بگو دکتر گفته تو باید بری ازمایش من قارچ گرفتم خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810