2777
2789

تجربه من از پلی کیست من وقتی متوجه شدم پلی کیست دارم ۱۴سالم بود و در سن ۲۰سالگی باردار شدم خوب من دکترای زیادی رفتم ک هیچ کدومشون جواب کو نبودن اما یه عطاری رفتم ک خوب بود اما نه در اون حد من خودم پلی کیستم درمان کردم دوستان من چای نعنا با نبات دم میکردم میخوردم دوستان و ورزش صبحگاهی دوساعت خیلی تند میرفتم و باد کش گرم ظهر ها میذاشتم زیر شکمم سه ماه فقد بعد در دوران پریودی دارچین زنجبیل. دم میکردم با شیر انگور ادر گندم یه کاچی درست میکردم و بهش پودر گردو خام میزدم فقد دوران پریود هاا بعد از پریود خاکشیر با تخم ریحان دو قاشق غذای خوری با نبات تو یه فنجون میخوردم ک برای باروری خیلی موثر بعدش پلی کیستم رفت رفتم دکتر تو تبریز ک گفت کیست ندارم من اصلا 😳باروم نمیشد بخدا برام ممکل و یه قرص نوشت و شوهرم نوشت برای ازمایش ک اونم مشکل خاصی نداشت من با سه تا فولیک باردار شدم دوقلو بعد از باردار هم پیاده رویم ادامه دادن تا ۶ماهیم کلا همه کار میکردم و عشقام در۳۵هفتگی ب دنیا اومده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بادکش گرم چطوریه میشه توضیح بدی چیکار میکردی درد نداشت ؟ چون دیدم یه لیوانایی رو میذازن روپوست بعد پ ...

😊چشم نیاز نیست زیاد هزینه کنی یه فنجون شیشه با یه درب بطری یه پنبه الکل اسپری کن مچاله کن کوچولو ها بزار رو شکمت فقد رحمت اتیش بزن لیوان بزار روش اصن درد نداری بخدا خودتت خود ب خود پریود میشی ماه ب ماه 

😊چشم نیاز نیست زیاد هزینه کنی یه فنجون شیشه با یه درب بطری یه پنبه الکل اسپری کن مچاله کن کوچولو ها ...

خیلی ممنون عزیزم خیر ببینی 

فقط روی رحم میذاشتی یا سمت تخمدان هاهم انجام میدادی ؟

خداجونم شکرت ❤️

خیلی ممنون عزیزم خیر ببینی  فقط روی رحم میذاشتی یا سمت تخمدان هاهم انجام میدادی ؟

فدا ❤همچین گلم ایشالا صاحب فرزند بشی 

همه جا عزیزم کلا سه قسمت میشه که من اول وسط میزاشتم بعدش تخمدان اگر میخوای محکم بکشه زیرش روغن سیاه دونه ماساژ بده

فدا ❤همچین گلم ایشالا صاحب فرزند بشی  همه جا عزیزم کلا سه قسمت میشه که من اول وسط میزاشتم بعدش ...

خیلی ممنون عزیزدلم 

من هنوز هیچ اقدامی برای بچه دار شدن نکردم این ماهم پریودم ۵ روز عقب افتاد که خیلی باعث وحشتم شد همش استرس دارم فکرای بد میاد تو سرم دکترم نرفتم ببینم چه خبره

خداجونم شکرت ❤️