2777
2789

سلام دوستان دلم داره میترکه لطفا راهنمایی کنید 

دختر۱۰روزه مریض شده ویروسیه ۷روز تب شدید داشت الان که تبش قطع شده درد شدید تو قسمت رون پاش داره اصلا نمیتونه راه بره 

دکتر بردم آزمایش نوشته که فردا آماده میشه شما تجربه ای داشتین ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تب ولرز داشته؟؟؟؟اگه اره بخاطر اونه بخاطر لرز بدنشو سفت نگه میداشته ماهیچه هاش گرفته احتمالا پشتش هم ...

اره تب لرز شدید داشت تا ۷روز پشتش نه فقط ران پاش 

دکتر گفت زده به مفصلاش ولی محض اطمینان یه آزمایش بده 

که متوجه شدم آزمایش کم خونی و عفونت و اینا بوده

کلاریتومایسین و آموکسی کلاو دون نه نپاشیده مسکن هم بروفن داده

احتمالش وجود داره ک ب آموکسی حساسیت نشون داده باشه شاید esr اش بالا رفته، فقط اروم آروم راه ببرش تا جواب آزمایشتونبیاد

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
اره تب لرز شدید داشت تا ۷روز پشتش نه فقط ران پاش  دکتر گفت زده به مفصلاش ولی محض اطمینان یه آز ...

شاید حساسیت دارویی باشه من خودم اموکسی کلاو دکترم داد براعفونت گوشم سردرد و سرگیجه و تهوع شدید داشتم که خب علائم حساسیت به اموکسی بود 

درهرصورت تاموقع جواب ازمایش صبر کنید ان شاالله مشکل خاصی نیست و برطرف میشه

احتمالش وجود داره ک ب آموکسی حساسیت نشون داده باشه شاید esr اش بالا رفته، فقط اروم آروم راه ببرش تا ...

کلاریتومایسین رو از روز اولی که تب کرد میخوره آموکسی رو دیروز که درد پا داشت بردم دکتر داد یعنی قبل مصرف آموکسی هم درد داشت