2777
2789
عنوان

خانه من، محل کار من است... خانم های هنر مند بفرمایید...

| مشاهده متن کامل بحث + 5741 بازدید | 81 پست
سلام ندا جون ، میشه بیشتر در مورد سایتت و نحوه ی ارائه ی خدماتش توضیح بدی ؟؟ هدف اصلی سایتت معرفی کسایی هست که کارهای هنری انجام میدن ؟؟؟ درست فهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بعد از این تاریخی که نوشتی بخوایم کارمون رو برای تبلیغ بذاریم باید هزینه ایی رو پرداخت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم...

عزیزم هدف کمک به کسایی هست که کارهای هنری انجام میدن... چون اگر همه دور هم جمع بشن هزینه تبلیغات فروش کمتر میشه و با شناخته شدن سایت کارهاشون فروش بهتری خواهد داشت... عزیزم کلا برای گذاشتن محصولات توی سایت هیچ هزینه ای گرفته نمیشه... بعد از این که فروش کردی برای فروش زیر 100 هزار تومن 15% و بالای 100 هزار تومن 10 % قیمت کالا متعلق به سایته... که اونم برای تبلیغات سایت و هزینه های سایت و ... استفاده میشه... از اون تاریخ به بعد هم میتونی کارهاتو بفرستی... فرق نمیکنه... فقط اگر بخوای روز افتتاح کارهات رو سایت باشن باید قبل از اون تاریخ بفرستی
ای پیغام رو میده
استفاده کنندگان IE6
شما از مرورگر IE6 استفاده می کنید ، و این یک خطر امنیتی بزرگ برای سیستم شما به حساب می آید . امنیت IE6 بسیار پایین بوده و ممکن است که به سیستم شما آسیب بزند .بهتر است که مرورگر خود را به روز کنید تا از خطرات احتمالی جلوگیری کنید .
طراحی قالب اختصاصی جوملا
طراحان و برنامه نویسان ما با دانش فنی ، تجربه‌ ، دقت و ذوق لازم که در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب در اختیار دارند قالب جوملا شما را بر اساس اصول طراحی می‌کنند و این مهم به حضور مستمر بازدید کننده در سایت شما کمک می کند و از مهم ترین نکات استفاده شده در این طراحی ، دسترسی آسان ، راحت و در عین حال طراحی فنی وب سایت یا قالب های طراحی شده توسط این گروه می باشد. استفاده از رنگ و گرافیک جذاب ، گیرا و متناسب ، استفاده از تصاویر زیبا و درخور و بارگیری سریع همگی از عواملی هستند که باعث می شود سایت شما به عنوان یک سایت نمونه و متمایز شناخته شود و این به ازدیاد بازدیدکنندگان سایت شما کمک می کند . لازم به ذکر است وب سایت های این گروه براساس سفارش و سلیقه ی مشتری بوده و با استفاده از نرم افزار Open Source جوملا که از ایمن ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشند طراحی و ایجاد می گردد .همچنین در طراحی وب سایت و قالب این گروه تمام استاندارها وب از جمله پارامتر SEO که مهمترین ویژگی استانداردسازی وب می‌باشد رعایت می‌گردد

گروه طراحی خلیلان رسانه

عزیزم .. من خیلی فکر کردم که چی می تونم درست کنم که به درد سایتت بخوره ... می تونم شیرینی خشک درست کنم که میشه پست کرد اما دوست دارم دسر هم درست کنم اما فقط توی مشهد ارسال میشه کرد .. میشه که فقط برای شهر خاصی کار کنیم ؟
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
2810