2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من که سلیقتو نمی‌دونم

چندتا رمانی که خیلیی دوست داشتی رو بگو تا مشابهش رو بگم

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

برو مجموعه ی وحشی رو بخون

یا مجموعه ی شمشیر حقیقت

یا مجموعه ی دختر آلفا

یا مجموعه ی خانواده ی بریجرتون

یا مجموعه ی سنگ های قیمتی(شدیداً توصیه میشه)

هر کدوم شیش هفت جلده هم قشنگن هم جونت در میاد تا تموم شن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
برو مجموعه ی وحشی رو بخون یا مجموعه ی شمشیر حقیقت یا مجموعه ی دختر آلفا یا مجموعه ی خانواده ی بری ...

از همه قشنگ تر شمشیر حقیقته

اون یکی که توصیه کردم چون کوتاه تره

سه جلده

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

من معمولا هرچی به پستم میخوره غمگینه و دیگه تقریبا به خوندن رمان های غمگین اما پایان خوش عادت کردم 

بهت سفر به دیار عشق یا زاده ی نور پیشنهاد میکنم

چشم ها دریچه ی روحن!...

چه پیشنهاد های قشنگی، گذاشتمشون تو لیستم😍

همه نویسندشون خارجیه

خیلی قشنگن ولی شمشیر حقیقت که نوشته ی تری گوود کایند هست معرکستتتت

البته همه ژانر فانتزی و عاشقانه هستن 

من مجموعه خیلی دوست دارم رایگان هستن؟

اره همه رایگانن

عزیزدلم قلم شون آمیانس؟

نه اینا کتابن 

که متاسفانه چاپ نشدن...

و کارهای خیلی قوی هستن