2777
2789

که خانوم از پاتنر یا همسرش داره رفتار سردی میگیره و 

واقعا غصه میخورم چرا ما خانوما انقد بنده محبتیم؟؟

کی قراره که دیگه خودمونو دوس داشته باشیم؟

اولویتمون فقط خودمون باشیم

دوس داشته شدن بدون توقع و منت بدون اینکه مثلا من خودمو بکشم ببینم همسرم توجه اش جلب میشه یا نه؟

اونجوری بدون بعد کلی تلاش دل آدم دیگه ریش میشه

ما خانوما ظریف و ششکننده ایم

کاش نسل بعدی مردا مون بیشتر حمایت گر باشن به ما بیشتر حواسشون باشه

زنای سرزمینم خیلی از گذشته ان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره موافقم از خود گذشته که واقعا هستیم ولی نظر شخصی خودمم اینه که چرا انقدر برای خیلیا مهمه که مثال شوهر کی توجه می‌کنه خوبه که گاهی اوقات ما هم اصلا توجهی نکنیم آره موافقم که مردهای الان خیلی یک جوری شدن انگار حالشون خوش نیست خلاصه 

چرا عزیزم؟؟ خودت رو دوس داشته باش برای خودت وقت بزار و بیشتر آهنگ گوش بده نزار  غم و ناراحتی ر ...

درست میگی ولی دلم گرفته حس دوست داشتنی نبودن آدم پیدا میکنه . باید رو خودم کار کنم وابستگی خوب نیست

ما هر چقدر خودمونو دوست داشته باشیم و رو خودمون کار کنیم که دلبسته نشیم نمیتونیم نیاز به محبت و دوست ...

کاش راجبع این بحث بیشتر صبحبت کنیم مخصوصا توی همین سایت که یه سایت زنونه اس تقریبا تا مادر های اینده نسل بعدی رو آگاه تر پرورش بدن 

درست میگی ولی دلم گرفته حس دوست داشتنی نبودن آدم پیدا میکنه . باید رو خودم کار کنم وابستگی خوب نیست

شما یه خانم قوی هستید زندگی میگذره ولی ضربه هایی که ما خانوما با خود خوری الکی به خودمون میزنیم سخت جبران میشه 

مواظب بدن نازنین تون باشید