2777
2789
بخدا هر چی میخام بخورم عذاب وجدان دارم نمیدونم چی بخورم یکماه فقط دارم تخم مرغ ابپز و نیمرو میخورم ی ...

اینجوری سوتغذیه میگیری بدنت اسیب میبینه...هر چیزی رو در حد اعتدال بخور درکنارش ورزش کن

ببین یادمه یه مدت ول کردم باز برگشت😑  الان مثلا خیلی از اطرافیانم اضافه وزن دارن تو بگو یه دو ...

اجی منم همش ت فلافل فروشیاس چپو راس فست فود میخوره بدنش مص ساعت کار میکنه اونموقع من بدبخت چقد رعایت میکنم حتی چایی نمیخوردم تنبلی گرفتم اخرش دگ دیدم فایده نداره خوب نمیشه همه چیو ول کردم 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن با خودت این کارو عزیزم پیش متخصص زنان نرفتی؟ 

چرا رفتم فقط بدبختم کرد لتروزل داد بعد تر فولی بیش از اندازه بزرگ شد شد کیست از اون ماه بع بعد خودم پریود نشدم ازمایش نرمالع اما میگ تنبلی تخمدان شدید دکترمو عوض میخام بکنم یکشنبه برم پیش یه دکتر دیگ

اینجوری سوتغذیه میگیری بدنت اسیب میبینه...هر چیزی رو در حد اعتدال بخور درکنارش ورزش کن

اره بخدا شوهرم میگ ی ذره شدی لاغر بودی میگ کلا آب شدی مخصوصا صورتم حالا دارم امگا و ویتامین های خارجی هم میخورم

چرا رفتم فقط بدبختم کرد لتروزل داد بعد تر فولی بیش از اندازه بزرگ شد شد کیست از اون ماه بع بعد خودم ...

چی بگم به من متفورمین و دوفاستون داده بود منتها کلا دو سه ماه خوردم دیدم با اصلاح سبک زندگی اوکی شده ادامه ندادم 

پیش یه متخصص دیگه هم حالا باز برو امیدوارم که برطرف شه

اصلا استرس و اینا هم سعی کن نداشته باشی

اجی منم همش ت فلافل فروشیاس چپو راس فست فود میخوره بدنش مص ساعت کار میکنه اونموقع من بدبخت چقد رعایت ...

الهی بگردم مث من دیگ بقران جاریم 40سالشه همه چی میخوره همه چی خوش خوراک با اولین اقدام حامله شد بچم هم سه روزه دنیا اومده من بدبخت سه ساله تو اقدامم 

اجی منم همش ت فلافل فروشیاس چپو راس فست فود میخوره بدنش مص ساعت کار میکنه اونموقع من بدبخت چقد رعایت ...

هعی چی بگم شانس ماست دیگه من همش یه یکی دو هفته رعایت نکردم صورتم همه ریخت بیرون و تایم پریودم کلا بهم ریخت😐😑 

هعی چی بگم شانس ماست دیگه من همش یه یکی دو هفته رعایت نکردم صورتم همه ریخت بیرون و تایم پریودم کلا ب ...

منکه بچه بیارم دیگ عین خیالم نیست میخاد پریود شم میخاد نشم فقط دعا میکنم بچه بیارم راحت شم

منکه بچه بیارم دیگ عین خیالم نیست میخاد پریود شم میخاد نشم فقط دعا میکنم بچه بیارم راحت شم

😂😂❤️

عزیزمممم

ان شاالله که خدا یه نینی خوشمل بده بهت منم خالم تنبلی داشت ولی الان یه دختر جیگررر داره اتفاقا بعد دخترش اوکی شد و یادمه صورتش پر جوش بود همش خداروشکر دیگه اصلا یه دونه هم نزد بعد دخترش

😂😂❤️ عزیزمممم ان شاالله که خدا یه نینی خوشمل بده بهت منم خالم تنبلی داشت ولی الان یه دختر جیگررر ...

اره بخدا تمام فکرم پیش بچس شوهرم بیچاره میگ عجلع نکن شش ماه یکسال دیگ میشه من عجول و دل نگران میگم چرا تو این سه سال نشده

تاپیکای زیادی هست در مورد تنبلی  تخمدان که اصلاح سبک درستی داشتن میتونی استفاده کنی....باید کم کم پیش بری ...چون بدنت به اون سبک قبلی عادت کرده زمان میخاد تا به سبک جدید عادت کنه.....این به این معنی نیست که هیچی نخوری..فقط باید بدونی چه چیزیو کم بخوری چه چیزیو زیاد.....در کنارش ورزش هم حتما باشه

2810