2777
2789
خوش به حالت ، من بخاطر شیردهی همش دارم میخورم . 

خب باشیردادن خوردنت جبران میشه که،چجوری شیرمیدی کم نمیکنی؟من اینقدر دلم میخواد غذابخورم اشتهام برگرده ولی فقط به زووور مجبورم میکنن غذا بخورم مادرشوهربیچارم گیر من افتاد دلم براش میسوزه اذیتش میکنم،اون شب فقط گفتم حس میکنم گرسنمه و خوابیدم نگو پدرشوهرم رفت بهش گفت اونم نصف شب پاشد کباب و اینا اماده کرد اومد بیدارم کرد به زور خوردم که ناراحت نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۰ روزه زایمان کردم ۲۰ کیلو کم کردم😊مشخصه خیلی خوب و راحت داره میگذره یا بیشتر توضیح بدم؟😂

وای یادس میفتم تنم ب لرز میفته

بچه من کولیکی بودیعنی نمسدونی چ اوضاعی داشتم تا اول ۴ماهکی فقط گریه کرد

تاز بعدشم نکه خوب بشه از اولش بهترشده

الانم رفته۹ماه نمیزار ی قدم ازش دورشم 

همه کار وزندگیم مونده ولی نمیزاره تکون بخورم

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
وای یادس میفتم تنم ب لرز میفته بچه من کولیکی بودیعنی نمسدونی چ اوضاعی داشتم تا اول ۴ماهکی فقط گریه ...

خیلی روزای سختیه من اولش کم اورده بودم افسرده شدم ولی خداروشکر با کمک شوهرم زود به خودم اومدم خیلی خوب درکم کرد و کمکم کرد الان از نظر روحی بهترم ولی جسمی داغون شدم از درد،من دوبار بخیه شدم یه بار دکتر بدبخیه زد باز شدن

وزنت چقدره مگه الان؟ چقدر بارداری اضافه کردی؟ چقدرش مونده؟

کلا ۱۳ کیلو اضافه کردم ، الان ده کیلو کم کردم ولی چون قدم کوتاهه همون دو سه کیلو هم برام زیاده

خب باشیردادن خوردنت جبران میشه که،چجوری شیرمیدی کم نمیکنی؟من اینقدر دلم میخواد غذابخورم اشتهام برگرد ...

اشتهام زیاد نیست و میتونمم نخورم ولی بچه بی قرار میشه ، جوری که به غلط کردن میفتم و بخاطرش میخورم

کلا ۱۳ کیلو اضافه کردم ، الان ده کیلو کم کردم ولی چون قدم کوتاهه همون دو سه کیلو هم برام زیاده

خیلی خوبی که عزیزم، دو سه کیلو هم چیزی نیست که اینقدر برات دغدغه ایجاد کنه . اونم با شیردهی کم میکنی نگران نباش

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
خوش بحالت ، رژیم گرفتی ؟

ن بابا چه رژیمی از بعدعمل تا الان هنوز میلم به غذا برنگشته میگم که به زور بهم غذامیدن میخورم بخاطر بچم که شیرم کم نشه،،زایمان سختی داشتم این مدتم همش بادرد گذشت شاید بخاطر اینه اینقدر کم کردم

اشتهام زیاد نیست و میتونمم نخورم ولی بچه بی قرار میشه ، جوری که به غلط کردن میفتم و بخاطرش میخورم

اره عزیزم مجبوریم بخوریم منم نخوردم شیرنداشتم اینقدر گریه کردم بخاطر بچم الان دیگه هرجوری باشه میخورم،،سعی کن غذاهایی که شیرو زیادمیکنه بخوری که نیاز به زیاد غذاخوردن نداشته باشی مثلا ماهی خیلی خوبه تو چندتکه ماهی بایکم برنج بخوری هم شیرت زیاد میشه هم زیادغذا نخوردی،خورشتم خوبه

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕