2777
2789

برای باطل کردن سحر و جادو میخوام که نرم سمت دعانویس و این شیادا اگر ادم بودن برای بقیه درست نمیکردن و سنگینی هم داره 

میخوام با روش های قرانی و الهی باطل بشه حس میکنم جادو دارم 

اگر زنگ بزنم مرجع دین یا پیش کسایی که سوالات شرعی و دینی پاسخ میدن میتونن کمک بکنن؟ 

شما خودتون چی پیشنهاد میکنید برای باطل کردن؟ بجز دعانویس

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بهترین روش که همیشه جواب داده اینه : هرروز به تعداد زیاد باصدای معمولی ناس و فلق بخونی.نباید تودلت بخونی باصدایی که خودت بشنوی.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
بهترین روش که همیشه جواب داده اینه : هرروز به تعداد زیاد باصدای معمولی ناس و فلق بخونی.نباید تودلت ب ...

عزیزم میشه یک لحظه بیام خصوصیتون یه سوال در همین مورد داشته باشم... نمیخوام کسی ببینه🙏🏻

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دعا نویس خوب باشه کارش قرانی باشه خوبه ..یه دعاهایی هست تا چند سال میمونه تا باطل نشه همش گرفتار ...

مننونم دعانویس اگر خیلی بلد بود میرف ی فکری ب حال خودش میکرد اصلا من نمیخوام سمت این چیزا برم چه از لحاظ پول دادن که دوست ندارم پول بره شکم دعانویسا چه از لحاظ اعتقاد به خدا من با خدا هستم نه با بنده خدا

2805
عزیزم میشه یک لحظه بیام خصوصیتون یه سوال در همین مورد داشته باشم... نمیخوام کسی ببینه🙏🏻

بیا عزیزم

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من از یه دعا نویس پرسیدم گفتش تا ۴۰ روز به نیت اون دعا و طلسم یا سنگینی ای که داری سوره الرحمن بخون ...

خیلییییی ازتون ممنونم 

دعانویس بودن یا روحانی مثل ایت الله بهجت؟

خیلییییی ازتون ممنونم  دعانویس بودن یا روحانی مثل ایت الله بهجت؟

ببین یه آقایه سید بود دعا و اینا انجام میده رایگان هم انجام میده مرده خوبیه من این روشی که گفت رو انجام دادم خیلی راضی بودم انگار سنگینی از روم رفت

ببین یه آقایه سید بود دعا و اینا انجام میده رایگان هم انجام میده مرده خوبیه من این روشی که گفت رو ان ...

خیلی ممنونم گلم🤍 

مطمئن نیستم اخه بابت طلسم ولی خب... باز هم نگرانم چیزی باشه کاش میشد فهمید طلسم شدم یا نه

فدات عزیزم، بهترین راه قرآنه اگرم طلسم شده باشی قرآن بخونی رفع میشه ایشالا

بله همین طوره کلام خدا ... تشکز میکنم

هر روز سعی کن 50ایه قران بخونی سوره بقره رو هم صوتش رو گوش کن ایه الکرسی زیاد بخون همراه سوره فلق و ناس یا بذار صوت بقرت تو خونه پخش بشه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید به امام حسین علیه السلام 🌿💖دعا کنید مشکلم حل بشه و چیزی که تو دلم هست به صلاحم بشه 💖🥹

دوستان خواستم یه مطلبی راجع به سحرو جادو ، طلسم و دعا به اشتراک بگذارم دیدم خیلی ها میگن رفتیم سرکتاب گرفتیم یا قهوه گرفتیم گفتن بختت بسته هست یا طلسم داری ، و بعد خیلی ذهنشون درگیر شده و دنبال ملا و دعا نویس میگردن برای باطل کردن . دوستان توجه کنید فقط کسانی که قرآن گردانی میکنن ، تشخیص میدن که طرف طلسم شده یا دعا داره یا سحرو جادو شده.

روش کارشون هم اینطور هست که قرآن رو باز میکنن اسم طرف رو میزارن لای قران ، بعد شروع میکنن به سوره خواندن.(با سوره مشخصی کار انجام میدن که متاسفانه نمیدونم ولی سوره طولانی هست شاید 1 ساعت زمان ببره، کلا سوره از حفظ میخونن)

بعد اگه طرف دعا یا طلسم داشته باشه اسم میچرخه ( یعنی زاویش عوض میشه) و قران گردان هم حالش بعد میشه . اونهایی که طلسم یا دعاشون خیلی سنگین هست مثلا یه صفحه از سوره یا چند ایه از قران میخونن قران گردان همون اول حالش بد میشه

بعد به مدت سه هفته به فاصله سه روز سه روز با انواع دعای سوزاندنی، طلسم یا دعای فرد رو از بین میبردن و بی اثر میکردن ، البته اگه کسی هزینه میداد طلسمش هم پیدا میکردن و نشون میدادن  (سه تا قرآن گردان حرفه ای میشناختم که همه ی استان ها میرفتن ، طلسم هم پیدا میکردن اما متاسفانه فوت کردن )

یه خانمی هم میشناختم که مثلا اسم طرف رو با مشخصاتش مینوشت داخل دفتر ، تاریخ هم یادداشت میکرد تا سه هفته به فاصله سه روز سه روز انواع دعاهای سوزاندنی همراه با زاغ ، اسپند و کندر و غیره ، طلسم یا دعا رو باطل میکرد و هزینش هم کم بود که متاسفانه شوهرش مخالف این کار بود و محدودیت داشت کلا روش کارش مثل قران گردان ها بود فقط قران گردانی انجام نمیداد

دوستان توجه کنید چیزی که من از قران گردانهای حرفه ای شنیدم سنگین ترین طلسم ها فقط با دعاهای سوزاندنی به مدت زیاد رفع میشه(بدون پیدا کردن طلسم) . کلا داخل شهر خودتون هر جا دیدین به این روش باطل میکنن بدونید که درسته

من خودم قبلا به بخت بستن و طلسم و اینا اعتقاد نداشتم تا اینکه یه خانمی دیدم کارمند بود  24 ساله ، خواستگار هم داشت درست نمیشد مثلا یکی از خواستگاراش بعد از مدتی گفت مادرم ناراضیه و الی آخر . بالاخره با هیچ خواستگاری به نتیجه نمیرسید

تا این که متوجه شد قبلا یه دعانویسی که شهرشون رفته بود برده بودن خونشون و یه دعایی ازش گرفته بودن و هزینش کامل نداده بودن . و این هم بخت این دختره رو بسته بود ( یعنی از هم محلی های این دعانویس شنیده بود که از این کارها هم انجام میده )

بالاخره رفت پیش قران گردان  فهمید دعا داره ، بعد رفت پیش خانمه باطل کرد و 3 ماه بعد عقد کرد الان 2 تا بچه داره ولی بالای 30 ازدواج کرد بعد به دوستاش هم گفت که هر که پیش این دعانویس رفته بره باطل کنه که مجرد نمونه

خلاصه پیش هر ملایی نرین که عواقب داره ، بعد سنگینی بخت کلا جدا هست از بسته بودن بخت . مثلا خیلی ها میشناسم که مثلا نامزد داشتن قبلا بختشون بستن یا اقوامشون این کارا میردن ، رفتن پیش قران گردان و الان ازدواج کردن . و خیلی ها هم میشناسم که قران گردانی انجام دادن و دعا نداشتن ولی همچنان مجردن . به نظرم برای سنگینی بخت باید ختم برداشت یا انواع نمازها و از نظرات بقیه استفاده کرد

یه مطلب دیگه هم یادم اومد یه خانمی پول یه ملایی رو کامل پرداخت نکرده ، بعد ملا دعا میزنه این خانم دیوونه میشه میخواسته از خونه فرار کنه که سریع زنگ میزنن به اون خانمه و باطل کننده انجام میده (حالا حساب کنین اگه باطل نکرده بودن میباست بره بستری بشه شوک بدن دارو مصرف کنه)

یه ملا دیگه هم دعا زده بود که زن و شوهر همش با هم دعوا داشتن میخواستن جدا شن که رفتن باطل کردن و خوب شدن دوباره

بالاخره پیش هر دعانویسی نرین بدتر زندگیتون خراب میکنه

2810