2777
2789
توی محل کارش قرار گذاشتم .ولی خودش خیلی قدبلند و خوشگله من میترسم منو نپسنده.منم بد نیستم خوشتیپ و ا ...

محل کارش کجاست؟مغازه داره؟؟

ببین برا خودت ارزش قائل شو دم دستی نباش ک تو مغازه و اینجور جاها ببینتت،بزار برات وقت بزاره ببرت یه جای درست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه آرایش ملیح و دخترونه کن،یه لباس مرتب و قشنگ هم بپوش،

فک میکنی پر توقعن،بخدا پسرا از دخترای ساده بیشتر خوششون میاد،این بیشتر اخلاق و رفتارها ک نگهش میدارم تا قیافه

بخدا یه بنده خدایی رو میشناسم هیکل عااااااالییی پولداااااار خوشگل چند روزه با یه دختره دوست شده ک از پسره خیلی پایین تره،

پس غصه الکی نخور گلم 

مدیر آموزشگاهه

خب خوبه،واسه قرار اول جای شلوغ و خوبیه، سر ساعت قرارتون برو اونجا سلام علیک کن با یه لبخند ملیح،بعد خودش مثلاً میگه بفرما تو دفترم بشین،میشینی احتمالا یه چیزی برا پزیرایی میاره ،

اگ دیدی خیلی معذبی و خیلی استرس داشتی بعد از بیست دقیقه  بجو من دیگه باید برم،باید با خانوادم جایی برم نمیتونم بیشتر بمونم انشاالله دفعه بعدی بیشتر باهم صحبت میکنیم

یه آرایش ملیح و دخترونه کن،یه لباس مرتب و قشنگ هم بپوش، فک میکنی پر توقعن،بخدا پسرا از دخترای ساده ...

خیلی ممنون از راهنماییت.حالا مطمئنی صحبت هم باید بکنیم یا فقط دیدنه

خب اگه چیزی نگفت و تعارفم نکرد چی؟یعنی از من خوشش نیومده

حالا شاید چیزی برا پذیرایی نداشته باشه اونجا،پزیرایی رو خیلی ملاک قرار نده،

ولی مطمئنن حرف میزنه، کسی رابطه درست بخاد حرف میزنه ک شخصیت طرفو بشناسه کسی فقط بخاد ی نظر ظاهری بپسنده و بره مطمئن باش هوسه

حالا شاید چیزی برا پذیرایی نداشته باشه اونجا،پزیرایی رو خیلی ملاک قرار نده، ولی مطمئنن حرف میزنه، ک ...

توی پیام هایی که می‌فرسته میگه باید طرفم و خوب بشناسم حالا به نظرت هدفش هوسه؟

قرار نیس هنون لحظه بگه پسندیدم بریم ادامه داستان ک 

مث دوتا ادم معمولی یکم دور میزنن میرن کافه ای جایی حالا این در مورد هرکس متفاوته 

این روال طی قرار های اینده هم ادامه داره 

تا ببیننن ایده ال هم هستن یا خیر 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
توی پیام هایی که می‌فرسته میگه باید طرفم و خوب بشناسم حالا به نظرت هدفش هوسه؟

ببین با حرف نمیشه مطمئن شد،باید چند جلسه ببینید از رفتارش بفهمی، ببینی حد خودشو میدونه؟همون قرارهای اول نمیخاد زرتی پسرخاله شه

ی‌چن دیقه مثلا بیس دیقه بشینین تو مثلا ی کافه قشنگ دقت کن رو  قدشو، صورتشو ،تن صداشو و...

بالاخره سکوت ک نمیشه کرد🫤ی چیزایی بپرس مثلا از رشتش،از اینکه چی‌براش مهمه و...نترس معمولا پسرا شروع میکنن ب حرف ،حرفم حرف میاره

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
قرار نیس هنون لحظه بگه پسندیدم بریم ادامه داستان ک  مث دوتا ادم معمولی یکم دور میزنن میرن کافه ...

آخه هیچ وقت منو ندیده.او ن لحظه که ببینه خب بپسنده یا نه بازم حرف میزنه باهام