2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا خیلی بهتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست

جند ساعتی که اونجا هستید . کلا بی خیالش شو برو با جاریت صحبت کن. کمکش کن... 

توخونه به اندازه ی کافی پیش هم هستید دیگه اون توجه و محبتی که میخوای دریافت میکنی، دیگه همیشگیش هم، تکراریش میکنه!! بذار چند ساعتی هم برای خودش باشه 

برای من ک اینطور بود بخدا اگ یروز نمیدیدشون نمیخابید جایی میرفتیم اگ دو روز میموندیم میگف دلم برا ...

خیلی غرورم زیاده هیچوقت بهش نگفتم که حسادت میکنم یا بهم کم توجهی نکن اصلا نمیتونم به زبون بیارم اما دقیقا همینجوریه یسره میگه دلم براشون تنگ شده فلان روز هماهنگ کن بریم خونشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی شمام اولش میترسیدی بچه بیاری ک بی توجهی کنی بهتون ؟؟ آخه وقتی یکی اینقدر بهت توجه کنه بعد یهو ن ...

وقتی بچه بیاد توجهش بهت کم نمیشه بلکه عزیزتر هم میشی چون الان فقط زنشی اون موقع مادر بچشم هستی

مادربزرگ مادرم همیشه میگفت مردی ک زنشو دوسداره ازش بچه میخاد

خیلی غرورم زیاده هیچوقت بهش نگفتم که حسادت میکنم یا بهم کم توجهی نکن اصلا نمیتونم به زبون بیارم اما ...

نگو تا نقطه ضعفتو نفهمه

خب طبیعی هم هستش برادرزادشن دلش تنگ میشه خب ولی هیچوقت بچه نمیتونه جای مادرش رو بگیره مطمعن باش

ازش مطمئنم اما فکر می‌کنم بچه بیارم دیگ اصلا منو نبینه خیلی بچه دوسته میگ بچم الویت منه 

ن اتفاقا زود بیار 

فکر میکنی الان حساس شدی 

زود بیار نازایی خیلی زیاد شده خودت اقدام کن نذار کارت به دکتر و دارو برسه 

نگو تا نقطه ضعفتو نفهمه خب طبیعی هم هستش برادرزادشن دلش تنگ میشه خب ولی هیچوقت بچه نمیتونه جای مادر ...

شده کابوسم همش دارم  به این فکر میکنم سنم کمه اصلا حس مادرانه ندارم و بچه بیارم همه چی بد تر میشه