2777
2789
عنوان

مورچه دیونم کرده

128 بازدید | 10 پست

سلام یه  شومز سفید دوختم  اول که پارچش تو کمد بود مشکلی نداشت از وقتی از اتوشویی آوردم تو نایلون هم بود تو کمد مورچه داشت الان یه بار پوشیدم شستم پهن کرد خشک بشه آستینش پر مورچه شده خونمون مورچه داره ولی نه این که بیان رو لباسا یا ..... خیلی کم مورچه داریم این لباس و توی  مخزن آب اتو مورچه جمع میش  اصلا جالب کنار این شومیز مانتو و شوار هم گذاشتم خشک بشن ولی مورچه دور همین شومیز جمع میشه نمیدونم چرا اینجوری پارچش هم کرپ الیزه طبیعی آیا کرپ الیزه سفید خوردنی؟🤔 آخه کنار همین شومیز تو کمد با کرپ الیزه مشکی و.. لباس دارم ولی مورچه دقیقا میاد رو این لباس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط پودر بکش بُکش بریز 

رو لباسه ؟ من با مورچه ها مشکل ندارم کلا خیلی کمن حتی اینجوری که اگر رو زمین خورده نون باش نمیان ببرن ولی این لباس سفید من هر کجا اتاق خواب  بزارم مورچه دورش جمع میشه 

ماهم خونمون پره مورچس کلی پودر زدیم ولی بازم از جاهای دیگه درمیاد الانم کمدمون مورچه هست لباسام حتی هدفون داشتم تو کمد مورچه ها قسمت چرمش رو خوردن😑 دیوونمون کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب  جدی میگی

اره برا خودمم جالب جوریرشده نمیتونم بپوشم سری آخر پوشیدم با این که چک کردم مورچه نداشته باشه بازم رو آستین و جلو لباس یه ۴ تا مورچه دیدم دقیقا مشکلم با همین لباس فقط همین لباس😑

ماهم خونمون پره مورچس کلی پودر زدیم ولی بازم از جاهای دیگه درمیاد الانم کمدمون مورچه هست لباسام حتی ...

جاروشون کن بگرد سوراخشون پیدا کن و دور تا دور درز دیوار یم بزن من یادم خونه پدربزرگم اینا قدیمی بود همش کنج های دور تا دور دیوار ها یه سم مورچه حالت گچی می‌کشیدن 

اره برا خودمم جالب جوریرشده نمیتونم بپوشم سری آخر پوشیدم با این که چک کردم مورچه نداشته باشه بازم رو ...

ببر یه اتاق دیگه توی یه کمد دیگه بذار ببین چطو میشه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت