2777
2789

سه روزه که مراسم ختم یکی از فامیل دوره خونه ی پدر شوهرمه شوهرم عین این سه روز رو خونه نیومده که من باید مواظب خونه ی پدرم باشم رفت و آمد زیاده خونشون یه چیزی خراب نشه . قبل اینم فقط واسه خواب میومد خونه فقط عصرا یه سری بهمون میزد نه نهار نیومد نه شام . به شدت ازش متنفرم ولی وقتی میاد خونه من همه چی رو فراموش میکنم و میرم راحت باهاش گرم‌ میگیرم فقط یکم غر میزنم . طلاق که نمیتونم بگیرم . ولی یه بچه هم دارم که همش پیش منه واقعا این بچه پدر نمی‌خواد . خانواده ی شوهرم که از شوهرم بیشعور تر هستن اصلا خودشون زنگ میزنن که چرا امروز دیر کردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی کلا خونه اوناست یا این‌چند روز؟

همیشه فقط شبا واسه خواب میومد عصر هم یه سری میزد بهمون . اما الان انقدر پرو شده که واسه خواب هم نمیاد من که ازش خوشم نمیاد ولی همش یه جاهایی تربیت پدر واسه بچه لازمه 

منم میرفتم با شوهرم اونجا  هم‌کمک‌هم‌پبش شوهرم باشه  چون این اتفاق برام‌پیش اومده دارم م ...

واقعا اینو که گفتی حالم بیشتر از شوهرم بهم خورد چون گفت تنها بیا مراسم بچه رو نیار به خاطر راحتی خودش 

خب تقصیر خودته زود از یادت نبر جدی برخورد کن شاید به خودش بیاد اینطوری

نه بابا مرد دیگه ای بود آدم میشد ولی این گوشش انگار اصلا نمیشنوه . قبلا بهش گفتم گفته تو میخواهی منو از خانواده ام جدا کنی . من 5 سال با خانواده اش تو یه خونه زندگی میکردم الان یک ساله که ازشون جدا شدم 

باهاش بشین منطقی صحبت کن، یعنی چی اخه

منطق نداره . منو تا یه داروخانه نمیبره اونوقت زن باباش رو با خواهرش چندین دفعه برد شهر دیگه رسوند و اومد . منطقشم این که پدرم گفته نمیتونم بگم نه 

واقعا اینو که گفتی حالم بیشتر از شوهرم بهم خورد چون گفت تنها بیا مراسم بچه رو نیار به خاطر راحتی خود ...

یکبار تنها برو بچهذرو بده به یکی 

بعد بگو گریه میکنهذاذیت میکنه نمبمونهذببر

یکبار تنها برو بچهذرو بده به یکی  بعد بگو گریه میکنهذاذیت میکنه نمبمونهذببر

بچه 4 سالشه اونجا هم پره بچه هست . بعدشم همه ی فامیل ما تو مراسم ختم بودن مادرم اینا همه . فقط من نبودم که شوهرم بیشعور بود دو روز رفتم . شوهرم گفت بچه رو بذار پیش خواهرم که اونم خونه ی ما بود یه لحظه رفتم حموم دیدم همه ی خونه رو گشته بود تو همین یه لحظه . نمی‌تونستم خونه رو با بچه ول کنم برای خواهر شوهرم . وحشی هم هست دست به زن داره بچه رو هم کتک می‌زد در نبود من . مردونه زنونه هم که جدا بود