2777
2789

بشينه🤔بعضيا٤دستو پا ميرن

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دستشو میگیرم کمکش میکنم باکمک راه میر بگیرمش پیش پشتی یا یجایی ک دستشو بگیره درحد ۱۰ثانیه وایمیسه باکمکم میشینه توروروئک هم بزارم راه میره بدو بدو میکنه سینه خیزم میره کامل همه جا ولی حالا نمیدونم چکار کنم

دختر من ۱۰ ماهشه

چهاردستو پا میره ی جا رو میگیره سعی میکنه بلندشه

ب اسم عکس العمل نشون میده مثلا میگم بابا کو برمیگرده همسرمو نگاه میکنه و اسم بقیه بگم هم همینطوره

صداها رو تقلید میکنه ادا اطفار ها هم تقلید میکنه

به همههه چیز هم دست میزنه

دیگ سوالی هست درخدمتم😁

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
دختر من ۱۰ ماهشه چهاردستو پا میره ی جا رو میگیره سعی میکنه بلندشه ب اسم عکس العمل نشون میده مثلا م ...

عزیزم پسر منم تمام اینارو میدونه فقط چهاردست پا نه ولی با سینه خیز همهجا میره نمیشینه و دستشو بخام بگیره پاشه میگیره ولی اینکه خودش بگیره جایی دستشو پاشه نه به نظرت چیکار کنم

2804
عزیزم پسر منم تمام اینارو میدونه فقط چهاردست پا نه ولی با سینه خیز همهجا میره نمیشینه و دستشو بخام ب ...

خیلیم عادیه خیالت راحت باورت میشه دختر منم تازه ی هفته اس چهار دست و پا میره

تا قبل این فقط سینه خیز میرفت

ی هفته دیگ اینا چهاردست و پا رفتنش شروع بشه خودش از در دیوار میگیره وایمیسته

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
عزیزم پسر منم تمام اینارو میدونه فقط چهاردست پا نه ولی با سینه خیز همهجا میره نمیشینه و دستشو بخام ب ...

حتما تپله تپلا یه مقدارتنبل ترن عیب نداره 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خیلیم عادیه خیالت راحت باورت میشه دختر منم تازه ی هفته اس چهار دست و پا میره تا قبل این فقط سینه خی ...

توروخدا دعا کن تواین هفته وایسه وبشینه ازطئنه زدنا خسته شدم از کاردرمانیم میترسم ببرم دکتر بفرسته اونجا بدبختی یه دکتر خوبم تو شهرمون نمیشناسم

2805
توروخدا دعا کن تواین هفته وایسه وبشینه ازطئنه زدنا خسته شدم از کاردرمانیم میترسم ببرم دکتر بفرسته او ...

واییی دختر این حرفا چیههه تو مادری مثلن

اون فقط ۱۰ ماهشه نه ۱۰سال!!!

هیچ مشکلی هم نمیبینم من خیلی ام عادیه

برا چی عیب میزاری روبچه

هر کی همهر چی گفت یجوری جوابشو بده ک دیگ نخاد تکرار کنه😒♥️

واییی دختر این حرفا چیههه تو مادری مثلن اون فقط ۱۰ ماهشه نه ۱۰سال!!! هیچ مشکلی هم نمیبینم من خیلی ...

میدونی دخترم زود همه کار کرد ولی نزدیکای ۳سال راه افتاد شرایطم افتضاح بود. خیلی اذاب کشید بچم و خودم الان این یکی که نمیشینه ترسوندتم چون میگن باید مینشست تا الان کلا تو حاملگی خیلی سختی کشیدم بدنیا اومد چون تست غربالگریش اشتباه شده بود گفتن فینل کوتری هست که اون شکر خدا رفع شد ۸ماهگیش هم مریض شد ۸روز تو شوک بود ۱۴روز بستری بود گفتن تشنجه که خداروشکراشتباهه گفته بودن الان میترسم اون چند دوره که فنوبار بیتان مصرف کرده یادیاز پام آزمایش نخاع ام ارای اینامشکلی به وجود اورده باشه