دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشیدا پس مرض دارییییییی آخه آشتی چرا مکنی برو پیش خانوادت جدا شو ارزش نداره
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
بچه دارم اول عروسیمون ولش کردم انگار نه انگار شوهردارم ولی الان پسرمودارم
بچت چن سالشه
✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم آری آن اشکی که عیبش می شماری دل کافر بسوزاند من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را دوست می دارم تو مرا یک بی وفا خواندی و من آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست آن وفا و ماندن و سازش به رسم مادرم را دوست می دارم در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
سلام دوست عزیز تو این دوره زمونه دیکه یه زندگی جدا توقع زیادی نیس اما خوب فکرات کن اگه خاسی برگردی با خانوادش باز زندگی کنی اگه دلش ب دست بیاری خونه جدا ارامش فراهم میکنه بخاطر بچتون خودتون پیشنهاد بده قبول نکرد نمیکم ن بهت اماااا تصمیم درست بگیر چون من خودم اشتباه تصمیم گرفتم