2777
2789
عنوان

شوهرم میگه یامن یاخانوادت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 57 پست

خیلی سخته دوری از خانواده ادم اذیت میشه ولی در عوض زندگیت از هم نمیپاشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق تجربت شخصیم راهنماییت میکنم 

خانوادتو دور ننداز 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

از من به تو نصیحت 

به خاطر هیچ کس یا هیچ چیزی خانوادتو نزار کنار 

خانواده هرطوریم باشی قبولت دارن ولی شوهرتو میبینی میگه یا این یا اون 

اگه خانوادت بودن میگفتن ما شوهرتم قبول داریم تو فقط راحت باش

فقط خانوادت مهم باشه برات

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اسی همسایه ما هم دقیقا همین بود دختر بخاطر همسر و پسرش یه مدت حدود سه سال با خانواده اش قطع ارتباط کرد اما از اون ور دل سوهرشو بدست اورد الان با مادرش تو یه خیابونن و ارتباط دارن

جدی خودت فکر میکنی کدوم رو باید امتخاب کنی ؟ پدر مادرت یا یه مرد غریبه که اسم شوهر روشه ؟ وقتی تو دو راهی میزاره همینه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
قبلا تاپیک های گذشته ت رو خوندم  چرا انقدر با خانوادت مشکل داره؟ دخالت میکنن؟

نمیدونم بخدا بنظرت خانوادم اگه زندگی دخترشون خوبه دخالت میکنن ولی این بشر مریضه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم بخاطر یه نر مادرشو ول مکنه تازه منظورم نررررره چون مرد نیسس ذاتا اگه بود ک این مسخره و حسود بازیا چیه 

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
اگه خیلی دوسش داری برگرد بلاخره یه روزی اشتی میکنید همگی....ولی من بودم میگفتم هردو باهام حالا هرجور ...

اون قبول نمیکنه میگه یامن یااونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ک شرایط سختی گیر کردی ولی اگه بچه داری بخاطر بچت برو با شوهرت ، زندگیتو از نو بساز ، قبول دارم ...

شوهرم هم ادم نیس همش به حرفه خانوادشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خیلی حساس بودم به شوهرم

شاید اونم به تو حساسه عزیزم؟؟

ولی میخوام ازش فاصله بگیرم اون بیاد سمتم