2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هردو رو دارم

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی‌ پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌اي ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤
خیلی حس بدیه تو این سن🥲آمادگی چروک داشتنو نداشتم واقعاً 

حس بد؟من کلی واسش گریه کردم اخرم مامانم یه دونه زد پس کلم گفت خرس گنده شدی میخوای صورتت مثل باسن بچه ۶ ماهه صاف و لطیف باشه؟😂نمیدونستم بخندم یا گریه کنم 

اوژنی میخندی؟میخندی اوژنی؟...
حس بد؟من کلی واسش گریه کردم اخرم مامانم یه دونه زد پس کلم گفت خرس گنده شدی میخوای صورتت مثل باسن بچه ...

😂😂😂بابا کجا خرس گنده شدیمممممم من هنوز بچممم🥲🥹خیلییی زوده هنوز واسه چروک و موی سفید

دیگه انتظار داشتم نزدیکای ۳۰ سالگی اولین چروکامو ببینم نه الان😭🤦🏻‍♀️

😂😂😂بابا کجا خرس گنده شدیمممممم من هنوز بچممم🥲🥹خیلییی زوده هنوز واسه چروک و موی سفید دیگه انتظا ...

منم همونو میگم والا من هنوز بچم😂

من موی سفید ندارم و چروک

ای بابا چه میشه کرد سنی ازمون گذشت خواهر😭😂

اوژنی میخندی؟میخندی اوژنی؟...
پس چرا هیچکدوم از هم سن و سالام که اطرافم می‌بینم ندارن ماشاالله همه صورتا صاااففف

اره تو ایران دیرتر شروع میشه ولی اگه توجه کنی به فیلماشون میبینی چروک دارن. بعضی وقتها یه چروک تو جوانی میفته ولی ادامه پیدا نمیکنه. مثل خط خنده قرار نیست کلا ادامه پیدا کنه. شایدم شماا زیاد ابروهاتون رو بالا میدین یا تو افتاب زیاد میری

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست