2777
2789
من لیسانس مهندسی دولتی دارم اما به سرم زده دوباره کنکور بدم برای پزشکی.اما نمیدونم با دیپلم ریاضی میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میشه شانستونم زیاده چون ریاضی و فیزیکتون قوی باشه میرید بالا.

نامردی نکنید بذارید تجربیا از امکاناتشون استفاده کنن
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
شدنش که میشه
ولی به نظر من این کارو نکنید... رشته خودتون رو ادامه بدید و تو رشته خودتون دکترا بگیرید
7 سال زحمت می کشین و درس می خونین و عمر و جونیتون رو میذارید...تـــــــــــــازه میشین پزشک عمومی... که پزشک عمومی هم تو جامعه ما یعنی هیچـــــــــــــــــــــی. تو کشور ما به پزشکای عمومی واقعا ظلم میشه. در حالی که درساشون به شدت سخته
اگرم بخواین بعد گذروندن 2 سال طرح (تو مناطق دورافتاده)، تخصص شرکت کنید که سنتون خیلی رفته بالا و ممکنه براتون سخت باشه
شوهرخواهر من پزشک عمومیه... الان سنش رفته بالا (40 سالشه) و دیگه اعصاب درس خوندن نداره که بخواد ادامه تحصیل بده... از وضعیت مالیشون هم اصلا راضی نیستن (در حالی که خواهرمم شاغله)

این نظر من بود... امیدوارم موفق باشید
عزیزم فقط آزاد میتونی شرکت کنی. اگه کسی یه بار توی کنکور سراسری دانشگاه دولتی قبول شده باشه روزانه وقتی بار دوم توی کنکور قبول بشه باید شهریه دوره شبانه رو پرداخت کنه که این قانون استثنا داره و اونم پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی هستش. این سه رشته رو نمیتونی بعنوان رشته دوم توی دانشگاه دولتی بخونی

اون چیزی که آفتاب 66 گفتن فکر نمیکنم برای این سه تا رشته درست باشه چون من خودم این کارو کردم و قبلشم کلی تحقیق کردم در این مورد
2810