2777
2789
عنوان

فردا زایمان دارم پدرشوهرم سزما خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 48 پست
فقط میشه بگین کدوم متخصص اینو گفته؟؟ 😐

نمیدونم سطح سوادتون جقده ولی بچه تا ۵ شش ماه پر بدنش انواع انتی بادی های مادر هست و معمولا الکی سرما نمیخوره مگه اینکه خودش مشکل زمینه ای داشته باشه 

بچت که سرما نمیخوره خیالت تخت خواب  اما خب خودت چون بخاطر زایمان ضعیف میشی ممکنه سرما بخوری ، ...

عزیزم کی میگه بچه سرما نمیخوره ؟ دختر من یک ماهش نشده بود پنومونی گرفت دوهفته بیمارستان فقط بستری شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرما نمیخورید نگران نباس بجه ی نوزاد تا چند ماه اصلا سرما نمیخوره 

آخه چرا الکی راهنمایی میکنی نوزاد من شب بیمارستان سرما خورد همس بینیش گرفته بود من پرستار گرفته بودم برا نوزاد بهش گفتم نوزاد رو بپوشون دوباره یک ماه و نیمه بود که از پسرم دوباره گرفت و آزیترومایسین دادم ...باید مواظب باشه میگیره 

واقعا؟  مطمئنی؟

من جات باشم خودم به پدرشوهرم زنگ میزنم بهش میگم اول تشکر میکنم خوش و بش میکنم بعد احوالپرسی میکنم نگرانش میشم بعد میگم چیزه پدرجان میگم چون بچم تازه دنیا میاد و شما سرماخوردین اگه بعد از سرماخوردگی تون بیاین خیلی بهتره آخه بچم کوچیکه میترسم یرما بخوره خودمم ضعیف میشم شاید منم سرما بخورم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا؟  مطمئنی؟

اگه مطمئنی میاد حتما بهش زنگ بزن خودت بگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

روز آخر رو به خودت و بقیه تلخ نکن 

ماسک بزن 

اتفاقی نمیوفته 

با احترام بهش بگید بچه رو نبوسه 

تا شما هم از بیمارستان بیاید حالش بهتر شده 

خودت رو بی جهت نگران نکن 

همه از خوشحالی و دلسوزی دارن میان 

قدرشون رو بدون

سرما نمیخورید نگران نباس بجه ی نوزاد تا چند ماه اصلا سرما نمیخوره 

کی گفته نوزاد سرما نمیخوره اتفاقا نوزاد ۵۰ روزه ی دوستم  به خاطر پنومونی و و عفونت ریه الان بستریه اکسیژن بسیار پایین ،و اینا تو خونه متوجه بی حالی بچه نمیشدن فکر می‌کردند طبیعیه خوابه همش در صورتی که بچه بی حال شده بوده دیگه،بعدم خود مادر چی اگه بگیره یه عطسه و سرفه کنه تمام بخیه هاش داغون میشه  

نمیدونم سطح سوادتون جقده ولی بچه تا ۵ شش ماه پر بدنش انواع انتی بادی های مادر هست و معمولا الکی سرما ...

عزيزم وقتي ويروس توي محيط باشه ميگيره.

من خودم بارها نوزاد ديدم ك بستري شده چون از ي مريضي ساده

عفونت ريه گرفتن.من نوزاد ٢٠ روزه خودمم كرونا گرفت.با اينكه بعضيا گقته بودن نميگره پبش خودتون بمونه.اما دكتر مرداني فوق تخصص عفوني ( دكتر معروفيه،) به من گفت بايد جداش كنيد ميگيره.و گرفت.

💕

نمیدونم سطح سوادتون جقده ولی بچه تا ۵ شش ماه پر بدنش انواع انتی بادی های مادر هست و معمولا الکی سرما ...

عزیزم سرماخوردگی ویروسش تو هر بدنی یه شکله پس آنتی بادیش رو خود بدن باید بسازه نه بدن مادر.

من یک ماه بود زایمان کرده بودم و سرماخوردم دکتر بهم گفت موقع شیردهی و بغل کردن نوزاد ماسک بزن.

بچه دومم هم یک ماه و سه چهار روزش بود توی زمستون بود که بردمش از خونه بیرون و کلی هم پوشوندمش اما خب سرماخورد جوری که گلوش چرک کرد و دکتر آنتی بیوتیک داد.

حالا فردا بچت دنیا بیاد یکی دو روز هم بیمارستان نگه میداره معمولا تا اون موقع حالش بهتر میشه نگران نباش نهایتش اگه خیلی نگرانی به همسرت بگو که به مادرش بگه 

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا