2777
2789
عنوان

صندلی ماشین برای نوزاد بخرم یا نه

102 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

اخر شبه یه خداقوت به همتون🤭

من پسر ۱۰ ماهه دارم و‌کریرش رو فروختم میخوام صندلی ماشین بخرم ،‌پسرم تو‌ ماشین اکثرا خوابش میگیره

به نظرتون بخرم یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد درصد بخر. ایمنی بچه ات رو باید در نظر بگیری، چون بچه کوچیکه تو جاده نمیتونی توی بغلت نگه داری . حتی اگه نخوابه هم با اسباب بازی سرش رو گرم کن. 

من الان بچه ام ده ماهشه، فقط با کریر میبرمش بیرون. خودم همیشه صندلی عقب میشینم و دستش اسباب بازی میدم تا سر گرم بشه. فقط یه بار توی جاده بودیم و خیلی گریه کرد و داغونمون کرد از بس گریه کرد، بغل کردمش اما همش نیم ساعت از خونه فاصله داشتیم

اگه تو ماشین خوابش میگیره عالیه اما برای بچه هایی که همش شیطونی میکنن خوب نیس چون تو صندلی نمیمونن ...

اهان باشه گلم فقط میخوام بدونم بزرگ که شد این عادت خواب تو‌ بدنش میمونه یا شلوغتر میشه؟

باشه گلم حتما کوچولوی تو میشینه قشنگ؟

بچه رو هر جوری عادت بدی، همون جوری عادت میکنه.

دختر من گاهی کل مسیر رو میخوابه، گاهی بیداره و سرگرمش میکنم و گاهی هم گشنش هست و بهش چیزی میدم بخوره، گاهی هم هیچ طوری نمیتونم آرومش کنم و یه سره جیغ میکشه و گریه میکنه. در هر شرایطی باید توی کریرش باشه و بغل نمیکنم. البته نوشتم خودم هم همیشه صندلی عقب کنار بچه میشینم و باباش هم همیشه رانندگی میکنه. چون مواقعی که لج میکنه، من بهتر میتونم دخترم رو آروم کنم.

خدا حافظ همه بچه ها باشه، یه مادری اینجا توی نی نی سایت نوشته بود، پسر یک سالش رو توی تصادف از دست داده. بچه توی بغلش بوده، تصادف میکنند، خودش کلا داغون میشه و ماها توی بیمارستان و تخت بوده ولی بچه اش متاسفانه فوت میکنه، حتی نتونسته برای خاکسپاری بچه اش متاسفانه بره. خدا به دلش صبر بده.

بچه رو هر جوری عادت بدی، همون جوری عادت میکنه. دختر من گاهی کل مسیر رو میخوابه، گاهی بیداره و سرگرم ...

عزیزم خدا بهش صبر بده🥹

از کد‌وما بخرم بهتره بعضیا غیر کمربند جلوش‌نکه داره داره 

عزیزم خدا بهش صبر بده🥹 از کد‌وما بخرم بهتره بعضیا غیر کمربند جلوش‌نکه داره داره 

حقیقتا من هم نمیدونم. ما هم باید به زودی صندلی ماشین بخریم، چون کریر تا ۱۵ ماهگی میتونیم استفاده کنیم.