بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید از پریودیت یک هفته بگذره تاخیر بیفته بعدش مشخص میشه نه الان
من خونریزی داشتم به مدت دو ماه بعد اون اواسط رابطه داشتم ، بعدش برای قطع خونریزی رفتم دکتر زنان بهم قرص ضد بارداری داد تا پریودم منظم شه ، حالا قرصم تموم شده ولی پریود نشدم ، بعد از اون یه بارم که رابطه داشتم و ۹ روز بعدش رفتم آزمایش بتا دادم و همچنان اونموقع هم خونریزی داشتم دیگه رابطه نداشتم الان به نظرت باردارم یا نه؟
من خونریزی داشتم به مدت دو ماه بعد اون اواسط رابطه داشتم ، بعدش برای قطع خونریزی رفتم دکتر زنان بهم ...
به نظرم مادرت حق داشت از دستت ناراحت بشه ..عزیزم شما میگی من فقط با پسره دست میدادم ...الان میگی رابطه داشتم و شک حاملگی ...بعد انتظار داری مادرت تشویقت کنه ...میگی چرا بهم میگه...ج ...خوب بخاطر همین رفتارهای پر خاطره عزیزم کاری به گناه کبیره زنا ندارم ولی از بیماری جنسی بترس و دست از اینکار بردار.
الان متوجه شدی مادرت حیرت را میخاد و اون پسره فقط سو استفاده کرد و بعد هم ولت کرد و بهت ضربه روحی زد ...پس از مادرت ناراحت نباش و خودتوبازیچه و دستمال کاغذی پسرا نکن ...
به نظرم مادرت حق داشت از دستت ناراحت بشه ..عزیزم شما میگی من فقط با پسره دست میدادم ...الان میگی راب ...
والله بالله اگه من رابطه داشته باشم با دوست پسرم ، اینو واسه یکی از دوستام پرسیدم عجبا خدایی نمیترسی از خدا!؟ میای تو تاپیکی که آزاده نظرت رو اینجوری میدی! عجبا