2777
2789

تازه فهمیدم که انگار بهش میگن بعد توحید

اینکه حس کنی خدا همیشه کنارته و ناظر هست به تمام کارای تو و تو از هیچ مشکلی نمیترسی انقدر که به خدا ایمان داری که خدا از همه مشکلات بزرگتره و اگه از ته دلت بخوای مشکلتو حل میکنه. و هیچ چیزو تو جهان بی حمکت نمیدونی

کسی هست این حسارو داشته باشه؟ 

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بله منم همین حساب رو دارم و وقتی قلبا ایمان میاری و حضورش رو حس می‌کنی همه چیز به بهترین شکل خودش پیش می‌ره منم چند ماهی هست ک پیداش کردم و تازه فهمیدم چقدر بزرگ و مهربونه

من تو دنیا فقط خدا رو دارم و فقط و فقط خودشو قبول دارم وبهش اعتقاد قلبی دارم و درگیر هیچ دین و آیین ...

عزیزم خدای یکتا رو پیامبرا معرفی کردن وگرنه چیز دیگه ای رو میپرستیدی

...

من خیلی اوقات اینطوری ام ولی اینکه هرچیزی‌رو از خدا بخوای، خدا باید رفع و حل کنه رو قبول ندارم.

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
بله منم همین حساب رو دارم و وقتی قلبا ایمان میاری و حضورش رو حس می‌کنی همه چیز به بهترین شکل خودش پی ...

وای یکی از بهترین بنده های خدایی پس چون این حس خیلی درجه بالایی میخواد از توحید

میشخ درخواست دوستیمو قبول کنید سوال داشتم؟

...
2810