2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی لطفا بیاین

159 بازدید | 17 پست

خانمها

من یه اقا پسری رو دوست داشتم

ایشون هم دوستم داشتن

پسر خیلی خوبیه اما بدیش اینه ک یکم زبون بازه

خیلی هم منو ب خودش امیدوار کرده بود اما قولی نداده بود بهم

اخرسر رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

من همش فکر میکنم اون جواب نامردیشو نمیده 

مامانم میگه در کمال حماقتش در حقت نامردی کرد

میگم شاید چون از روی حماقتش بوده شاید جواب نامردیشو نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدونه چق دوست داشتیو ترکت کرده

توان تک تک اشکایی ک براش ریختیو پس میده

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

وقتی قولی نداده تقاص چیو پس بده بعدم دوس پسر از اسمش مشخصع تعهدی به شما نداره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ناراحت نشى تو به اراده خودت خواستى باهاش بمونى مخصوصا اينكه قولى بهت نداده بايد اين احتمالو ميدادى

عزیزم وقتی طرف مطمئنم کرده بود از علاقش 

و گفته بود وقتی شرایطش درست بشه میاد جلو 

این کم چیزی نیست اخه😔

سلام عزیزم

جزای اعمال ربطی به این حرفها نداره،ایشون به اندازه عقلی که خدا بهش داده باید پاسخگوی عملش باشه نه ایشون همه ی ما،البته خودتون گفتید هر چقدر زبون باز بوده اما هیچ قولی به شما نداده!شاید خودتون هم خودتون رو گول زدید ،درسته؟

اگه بدونه چق دوست داشتیو ترکت کرده توان تک تک اشکایی ک براش ریختیو پس میده

میدونه چقدر دوستش داشتم و خیلی خیلی امیدوارم کرده بودش اما ناگهان با کس دیگه ای ازدواج کرد

سلام عزیزم جزای اعمال ربطی به این حرفها نداره،ایشون به اندازه عقلی که خدا بهش داده باید پاسخگوی ...

سلام عزیزم

ایشون خیلی منو ب خودش امیدوار کرده بود

البته دوست نبودیم و آشنا بودیم از قبل

ولی هردو همدیگه رو دوست داشتیم و ایشون گفتن بخاطر شرایط مالی نمیتونن قول بدن و گفت نمیخواد من معطلش بشم

اینو میگفتا ولی عملش ی چی دیگه میگفت 

در عمل گفته بود دوستم داره صریحا

گفته بود بهترین خوشگلترین و پولدارترین دخترم ک باشه نمیره سمتش

بخاطر من تمام فالوورای دخترش رو پاک کرد

بهم میگفت هیچ ریگی ب کفشم نیست

گفته بود بهم اعتماد کن و همش پیگیرم بود و بهشم میگفتم انکار میکرد میگفت ن من پیگیر تو نیستم

میگفتم بگو دوستم نداری نمیگفتش .

اخرسرم رفت با یکی دیگ ازدواج کرد .

نمیدونم چنین ادمی جواب کارشو میبینه یا ن

چون از ی طرف بهم گفت موضعش رو 

از طرف هم خیلی خیلی توجه نشون داد و امیدوار کرد! 

خودش ک میگفت من در حقت نامردی کردم

میگیره..مطمئن باش..گاهی خدا ما رو با عزیزانمون امتحان میکنه که خیلییی سخت تره

شاید باورت نشه ولی انقدر ک تو ذهنم ازش بت ساختم نمیتونم باور کنم جزا بده

شایدم واقعا مجبور شده نمیدونم

درهرصورت ازدواج نکردنش با من اوج نامردی بود چون امیدوارم کرده بود و خودشم میدونست چقدر منتظرشم و دوستش دارم

شاید باورت نشه ولی انقدر ک تو ذهنم ازش بت ساختم نمیتونم باور کنم جزا بده شایدم واقعا مجبور شده نمید ...

عزیز دلم دنیا همینه..باید روی خودت کار کنی هر مسئله مهمی رو از چارچوبش وارد بشی که آسیب نبینی دختر قشنگ،واسه بهتر شدن حالت روی یه هدف کوتاه مدت و دست یافتنی تمرکز کن مثلا باشگاه و کم کردن ۳کیلو وزن!

یا مطالعه یه کتاب تا دوماه یا... ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته وارد هیچ رابطه ای نشو بذار ذهنت خالی بشه

2810