2777
2789

الان مطمعنن یه سریا که سن پایین ازدواج کردن میان هیت میدم و گارد میگرن

ولی قبول کنید چه پسر چه دختر زیر ۲۰سال هیچ درکی از رابطه ی (سالم)ندارن 

درحد دوستی شاید مناسب باشند

ودرکی از زندگی ندارن ،چرا؟چون خودشون هنوز بچگی نکردن هنوز تجربه نکردن هنوز بالا پایین زندگیو ندیدن.

الان هم یه سریا میگن یه خانم ۱۷ساله هم می‌تونه عقلش اندازه یه زن۴۰ساله باشه خداییش با این حرف خودتون خنده تون نمیاد؟زن ۴۰ ساله حتی اگر کم عقل ترین آدم این دنیا باشه حداقلش اینه که تجربه کرده بالا پایین زندگی وخیلی چیزا حالیشه ،ولی اون بچه ۱۷ساله خیلی. راحت خیلی راحت خام لاس زدن یه آقا میشن.

در هر صورت تا مستقل نشدین تا درک رابطه رو درست نفهمیدین با ازدواج نکردن به خودتون لطف میکنید

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ک 19 ازدواج کردم 20 هم رفتم خونه خودم خیلی هم راضیم الان 24 سالمه

درسمو خوندم 

مهارتمو یاد گرفتم

شغل خودمو دارم 

و ازدواج هیچ جوری مانع من نبود چون خودم خواستم و با چشم باز ازدواج کردم و الویتم همیشه خودم بودم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کمترین طلاق مال  ازدواج دختر 25 تا 30  وپسر 28 تا 32  طبق آمار

بله و گویا طبق امار ازدواج دوم در ده ۸۰ها زیاد شده یعنی ب ۲۰نرسیده ازدواج میکنند سریع طلاق سریع ازدواج مجدد

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

دقیقا با حرفتون موافقم 👌🏻👌🏻👌🏻فقط که نمیشه به بعد جنسی نگاه کرد تا به سن بلوغ رسیدند سریع ازدوا ...

درسته عزیز

ولی به صورت کلی ازدواج زیر۲۰اصلا مناسب نیست

حتی اگر طرف ازدواج موفقی داشته باشه بعدها یه حسرت های میمونه توی دلش..

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
بله و گویا طبق امار ازدواج دوم در ده ۸۰ها زیاد شده یعنی ب ۲۰نرسیده ازدواج میکنند سریع طلاق سریع ازدو ...

اختلاف سن رو بگو 😑

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد