2777
2789

سلام. من سال اول زندگی مشترکمون کابوس زندگیم بود. خیلی وحشتناک تنش و دعوا و عدم تفاهم داشتیم.هرشب با گریه میخوابیدم و از انتخابم پشیمون بودم و از همسرم متنفر.اصلا همسرم رو درک نمیکردم و رفتاراشون برام عجیب بود و متقابلا همسرم هم همین حس رو نسبت به من داشتن. 

الان به لطف خدا و نگاه پر مهر ائمه اطهار، دو تا دختر گل دارم و آرامش زندگیمون خیلی بیشتر شده و عاشق همسرم شدم . 

برای خوشبختی و آرامشمون 1صلوات بهم هدیه میدین؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاالله صدمین سالگرد ازدواج تون رو جشن بگیرید😍💖

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اللهم صل علی محمد و آل محمد💕مهر و محبت و خوشبختی تا ابد چاشنی زندگیت باشه الهی ، برای منم دعا کن عاشق شوهرم بشم و افسردکیم درمان بشه من ۹ ساله ک ازدواج کردم تو این ۹ سال شرایطم مث سال اول زندگی شماست 😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد💕مهر و محبت و خوشبختی تا ابد چاشنی زندگیت باشه الهی ، برای منم دعا کن عا ...

عزیزم ممنونم از دعای قشنگت. 

عزیزم دعا میکنم آرامش و عشق و  خوشبختی توی زندگیتون پایدار بشه و دیگه هیچوقت تلخی نبینی گلم. 🦋💖