2777
2789

ورژن قبلی خیلی بهتر بود از رنگ تا فونت و ....

چرا قسمت تبادل نظر اینطوری شده ؟؟؟ اون قسمت آخرین موضوعات تبادل نظر 2 روز گذشته رو برگردونین تو رو خدا

هدیه با شکوه خدا ؛ 15 دی ماه 1392 با زمینی شدن تو ، خدا زندگی دوباره به ما بخشید.

ورژن قبلی خیلی بهتر بود از رنگ تا فونت و ....

چرا قسمت تبادل نظر اینطوری شده ؟؟؟ اون قسمت آخرین موضوعات تبادل نظر 2 روز گذشته رو برگردونین تو رو خدا

هدیه با شکوه خدا ؛ 15 دی ماه 1392 با زمینی شدن تو ، خدا زندگی دوباره به ما بخشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هرجا تاپیک مرتبط بوده نواقصی که به ذهنم رسیده گفتم اینجا هم میگم 

1. تعطیل کردن تاپیکها امکانپذیر بشه 

2. پاک کردن پست گاهی هست گاعی نیست و این اصلا خوب نیست 

3.اعلان ها اصلا جالب نیست کاربرانی که یک پستو لابک کردن کاش زیر همون مست معلوم بشه البته من حس میکنم این کارتون یه فکر خوب پشتش بوده و اون اینکه این حالت تیم بندی تو سایت کمرنگ تر میشه شاید هدف این بوده ولی در کل اینکه تا پست میذارن تا لایک میکنن اعلان میشه جالب نیست خب ادم نمیتونه بره دونه دونه ببینه که و اینکه اعلان ها رو بشه select  all کرد و پاک کرد و نه دونه دونه 

4. دیفالت عکس کاربری برای خانم ها شکل جالبی نداره 

قبلی بهتر بود که خود بخود جنسیت معلوم بود (برای کاربرایی که عکس انتخاب نکردن )

5. رنگ صورتی خیلی ملایم رو به صفحه اضافه کنید 

مثلا نوار پست شرکت کننده ها در تاپیک صورتی ملایم باسه نوار استارتر هنین ابی فیروزه ای باشه خیلی بهتر میشه 

6.درباره اینکه وقتی سایت رو هر صفحه اش رو باز میکنیم زود باید گزینه   ریکوئست دسکتاپ سایت رو بزنیم من از نظر فنی نمیدونم چرا اینطوریه فک کنم ورژن موبایل و کامپیوتر باید فرق داشته باشه اینم اصلاح کنید 

جایزه منم هرچه زودتر به دستم برسونید و هرچی تپل تر کنید بهتره 

😆😆😆

ای بابا 

چرا ابروشو درست میکنید میزنید چشمشو کور میکنید 

تعداد صفحات تبادل نظر از صفحه ٢ بزرگ میشه و نمیشه رفت صفحات بعد

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
2805

لطفا امکان حذف تاپیک رو دوباره بزارید ممکنه خانوما تاپیکی بزنن بعدا نتونن پاک کنن براشون دردسر خانوادگی پیش بیاد اگه این امکان رو نزارید میزان تاپیک زدنا خیلی کم میش چون همه میترسن بعدا کسی بخونه حرفاشون رو

رنگ سایتو صورتی کم رنگ کنید من همش قبلا تو سایت بودم چشمم خسته نمیشد ولی الان کمی تو سایت میمونم چشمام درد میگیره مجبور میشم برم از سایت

امضاها رو کوچیکتر از متن کنید خیلی امضاها بزرگ و تو چشمه

فونت و فاصله ها رو کمی کمتر کنید که مجبور نشیم برای خوندن یه صفحه انقدر بالا پایین کنیم مثل قبل بشه

ماشالله🌸💗🎀

و اینکه لطفا زودتر ایرادات رو برطرف کنید هر یه روزی که میگذره تعداد کاربرا کمتر میشه و همه جذابیت این سایت به تعداد کاربرای زیادش هست اگه دیر برای اصلاحات اقدام کنین سایت خلوت میشه همینجور که متاسفانه این چند روز خیلی نظرات و تاپیکا کمتر از قبل شده و خیلی ناراحت کنندس

ماشالله🌸💗🎀

خانم تهرانی بجای پر بازدیدترین تبادل نظرهای هفته گذشته و امروز بهتره لیست جدیدترین تبادل نظرهای ایجاد شده رو بیشتر کنید.  سه مورد خیلی کمه متاسفانه

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

۱) اون نوار طوسی رنگ بالای پستها که شامل لایک و پاسخ و ادیت و ...

هست لطفا زیر پستها بزارید

چون هر پستی میخواهیم لایک کنیم یا ساعتشو ببینیم باید برگردیم بالا و اگه این پست طولانی باشه که دیگه بدتر!

۲) گزینه تازه ترین پاسخها تقریبا اضافی هست، اکثرا هم همون عنوان تازه ترین تاپیکها در این بخش تکرار میشه

۳) قسمت پربازدیدترین تاپیک هفته باز هم اضافی هست

مثلا مدتها میبینیم چند عنوان تکراری و ثابت هستند و تغییر نمیکنند

خب همه کنجکاو میشن چه تاپیکی هست که انقدر بازدید داره و شاید یه تاپیک دیگه با موضوع جالبتر و اموزنده تر دیده نشه 

(همون مثالی که ثروتمندا روز به روز پولدارتر میشن و فقیرها فقیرتر اینجا فکر کنم کاربرد داره😕)

۴) به جای این دو مورد نمایش تعداد جدیدترین تاپیکها رو بیشتر کنید

و اینکه مثل قبل رنگ عنوان تاپیکها یکی درمیون بشه خیییییییییلی راحتتره

۵) اینکه در قسمت تبادل نظر کشوی همه سرفصلها بازه و این یک صفحه خییییلی طولانی ایجاد کرده

و حالا اگه سرفصل انتخابی ما اون پایین باشه باید دور قمری بزنیم تا بهش برسیم، مثل قبل باشه کشوی سرفصلها رو ببندید هر کس متناسب با علاقه اش خودش باز کنه صفحه رو

۶) همونطور که فلش برگشت به بالای صفحه هست ، به پایین هم باشه خوبه

سلام

نوار طوسي لايك ريپلاي و ... خيلي بزرگ و فير ضروريست

نوار مشخصات كاربران هم بزرگه 

فلش پايين گرد صفحه هم اصافه بشه

يك سري مواردم خصوصي خدمتتون ارسال كردم كه فكر ميكنم دغدغه اكثر كاربران هست

باتشكر از زحماتتون

خانم تهرانی جان کاش سری به این تاپیک میزدید که ما هم دلگرم  بشیم که  نظرات رو میخونید.

تاپیکی که توی علاقه مندیهای ما هستش قبلا وقتی بهش وارد میشدیم توی همون صفحه ای بودیم که آخرین بار از همونجا خارج شده بودیم ولی الان برمیگردیم به اولین صفحه تاپیک! برای همین باید حفظ کنیم که هر تاپیکی رو تا چه صفحه ای دیدیم و خوندیم

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
2810