2777
2789

واس منم موضوعات جدیددوروزگذشته عین عکس شده. تاپیک ها اصلا باز نمیشن. 

تو قسمت موضوعات جدید دو روز گذشته حداقل ۲۰ موضوع نشون داده بشه

فونت کوچیک بشه

رنگ سایت عوض بشه

فاصله نطرات کم بشه

"خواندم" حذف بشه

امضاها کوچیک بشه

نام کاربری ها بدون عدد نشون داده بشه

شکلک ها تغییر داده بشه

به روز رسانی اضافه بشه.

.....................

قسمت پس گرفتن لایک و قفل کردن تاپیک و ریپلی کردن نظرات رو دوس داشتم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

با سلام و خسته نباشید خانم تهرانی عزیز و نی نی یارها 

در کل بعد از چند روز کار کردن با سایت به نظرم امکانات خوبی اضافه شده اما ضعف هایی هم داره 

لطفا فونت هارو و فاصله پست هارو کم کنید 

موضوعات دو روز گذشته باز نمیشه فقط سه تای اول قابل باز شدن ه و وقتی بیشتر ببینید رو میزنیم نمیتونیم تاپیک های دیگه رو باز کنیم 

به روز رسانی رو فعال کنید 

لایک کننده هارو بشه دید 

و این آپشن های هر پست باید پایین پست باشه اما بالاشه که خیلی بده اصلا مشخص نیست مربوط به کدوم پست ه

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنممممم برگردیم سایت قبلی اینجا اصلاااا به دل نمیشینه حیف نبود سایت به اون قشنگی و ارامش بخشی .الان گیج شدیم من هرروز سر میز دم سایت ولی الان اصلا دوست ندارم بیام چون الکی خسته میشم و بی فایده تازه تاپیکای مورد علاقمو هم که خیلی وقت دنبال میکردمو بیخیال شدم چون سخته پیدا کردنش برام . عین سایتهای دیگه شده که اصلا دلچسب نبودن دیروز سایت بانو رو میدیدم اینجا شبیه بانو شده حیفه اصالته نی نی سایته که شبیه سایتهای مبتدی بشه

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".

اصلا چرا سایت شده برج میلاااااد اینهمه طولانی وکش داررررر صفحات  

مخصوصا امضاها که بعضیا تومارن 

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".

همین امکاناتو خیلی راحت میشد به سایت اضافه کرد 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

خانم تهرانی عزیز واقعا پستها رو میخونید؟ خیلی ناراحت میشیم که برای نظرات ما  هیچ اهمیتی قائل نیستید. نی نی سایت خاص بود تک بود همتا نداشت... الان شده مثل همون سایتهایی که زنونه هستند ولی حاضر نشدیم توشون فعال باشیم. از این فرومها پره تو اینترنت ولی هیچ فکر کردید چرا این سایت اینهمه طرفدار داشت ؟

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

سلام خسته نباشید به نظر من در کل بد نیست ولی یه سری کاستی ها داره

به روزرسانی اینا که مشکل حتما باید رفع بشه 

ولی مثلا تازه ترین ها پربازدیدترین ها اینا همش یه جیزی فقط باعث شده صفحه شلوغ بشه همون موضوعات دو روز گذشته خوب و کافیه 

رنگش حتما عوض بشه

لایک ها تو اعلان نره و بتونیم برای بقیه هم ببینیم کی لایک کرده 

اون پیغام خواندم هم بعد از ارسال پست حذف بشه مرسی

افتضاااح ،واقعاحیف پول ووقتی که صرف کردین،منکه گیج گیج شدم،خیلی بده ،مگع قبلش چش بوداونقدرارامبخش بودوکارباهاش راحت بود،لطفابرش گردونین وگرنه منکه دیگه نمیام

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین
همین امکاناتو خیلی راحت میشد به سایت اضافه کرد

دقیقا 

اگه امکانات رو به همون سایت سابق اضافه کنید سایتمون تک میشه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
خانم تهرانی عزیز واقعا پستها رو میخونید؟ خیلی ناراحت میشیم که برای نظرات ما  هیچ اهمیتی قائل نیستید. نی نی سایت خاص بود تک بود همتا نداشت... الان شده مثل همون سایتهایی که زنونه هستند ولی حاضر نشدیم توشون فعال باشیم. از این فرومها پره تو اینترنت ولی هیچ فکر کردید چرا این سایت اینهمه طرفدار داشت ؟

دقیقا همینطور ،مثل خیلی سایتای دیگه شده ،من همیشه فکرمیکردم نی نی سایت خیلی فضاش خاصه ،ولی الان ...

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین

ازتون عاجزانه خواهش می کنم برگردین به حالت قبل نی نی سایت.اصلن نمیشه اینجوری دردل کرد اینجا تنها جایی که همیشه درددل می کردم ازمسائل پزشکی استفاده می کردم الان اخه اون چیه امضاها رو گنده کردین بالا پست ها یه عالمه چیز گذاشتین ما نی نی سایت شاد و پرانرژی و درعین حال ساده قبلو می خواییم خواهش می کنم برش گردونید

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
2810