2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال؟؟!!!

این سایت با مدل جدیدش گزینه به روز رسانی نداره چرا؟

ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ ** ..... ** أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ ** ..... ** الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ **

بروز رسانی رو درست کنید توروخدا😭

سایز فونت کوچیکتر کنید

امضاها کوچیک تر بشه فاصله امضا و پست کم شه ولی تغییری بدید ک باعث تشخیص راحت بین امضا و پست باشه 

چرا فقط بالابر هست؟یا پایین برم اضافه کنید  

دسته بندی هارو درست کنید خیلیاش قسمت طرح موضوع جدید نداره 

اصلا همه چیز تو صفحه اول بهم خورده 

بهتر نبود برای پربازدید ترین ها و اخرین پاسخ ها ی قسمت کوچیک تری رو اختصاص میدادین ک با کلیک کردن تاپیک های اون قسمت نمایش داده بشه؟

در اخر مرسی از تلاش ها و تغییرات ایجاد شده برای راحتی و زیبایی سایت اگر مشکلاتش برطرف شه عالیه 🖒

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

تبکر بارداری با گوشی دیده نمیشد ک الان درست شده و خیلی خوبه 

اعلان ها خوبه جز اعلان لایک ها

ورژن قبلی راحت تر میشد لایک کننده هارو دید و خیلی بهتر بود 

ریپلی کردن پستها عالیه 

اون تایید کردن بعد ارسال پست خیلی مسخره اس!!!

خداروشکر برای من کد امنیتی نمیخواد موقع ارسال کامنت😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

اینکه نمیشه پستو ویرایش کنیم خیلی بدهههههه ب جای پیشرفت پسرفت!

چرا وقتی ی پستو پاک میکنیم صفحه مجددا باز میشه و از اول میاد اونم صفحاتی ک انقدر طولانی شده؟؟؟؟؟

همه دوس داشتیم ک پست های جدید مثل تل گرام نیازی ب بروز رسانی نداشته باشه و خودش ب صفحه اضافه شه اونوقت شما کلا بروزرسانی رو برداشتین؟دمتون گرم😂

مونا تهرانی عزیز با سایت جدیدتون ما بیشتر سردرگم هستیم نه به روز رسانی داره 

دوم چرا پستامون کم شده اسمهاهم جابجا شدن ؟؟

همون قبلی بهتر بود با این سایت بیشتر کاربرا رو از دست میدهید!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

فونت بزرگ و فاصله پستها زیاد 

دیسلایک بزارید امار حاضرین در تاپیک بزارید 

امضا ها خیلی کوچیک باید باشه نه انقدر 

بروز رسانی نیست 

موضوعات دو روز گذشته نیست بهم ریخته شده 

کلا بی نظمه همه چی 

پسر گلم عاشقتم 😘😘

خانوم تهرانی عزیز این چه طراحی کردید سرمون درد گرفت 

نه تاپیکا نظم داره نه بروز رسانی 

هر پست یک صفحه است امضا ها بزرگه 

کلا قاطی شده 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞