2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین فونت باشه اما ورژن قدیمیش چون توبخش تبادل نظرات امروز بابخش جستوجوی تبادل نظرها هفت روز گزشته خیلی بد شده برای این هفته دردسترس نیس از سالهای قبلهم اضافه شده که به دردنخوره

ای بابا من گفتم صبح بیدارشم کلی تغییر میبینم به گفته خودتون😩

رنگ بندی و فونت خوب نیست ،انلاین افلاین مشخص نیست .امکان ویرایش و حذف پستای گذشته وجود نداره.نمیشه تاپیک خودمونو مدیریت کنیم .

رنگ یکنواخت و بی روحه صفحه چشمو اذیت میکنه کامنتاوامضاها حجم زیادی دربرگرفته .

درکل ورژن قبلی خاص بود اما این شبیه فرومای دیگه س واصلا جذابیتی  نداره 

خواهشا اگه تغییری قرار هست داده بشه هرچه زودتر اعمال شه 

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

خانم تهرانی این سایت جدید  امکانات خوبی داره ولی بعضی از چیزایی که تغییر کرده همون قبلی بهتر بود . از جمله اینکه وقتی تاپیکی توی لیست مورد علاقه هامون بود اگر بروز شده بود و پستی بهش اضافه میشد متوجه میشد یم و وقتی میخواستم وارد تاپیک بشیم دقیقا به صفحه ای وارد میشدیم که تا اونجا پست گذاشته شده بود . الان برمیگردیم به صفحه اول تاپیک. و اگر چند تا تاپیک توی لیستم ون هست معلوم نیست کدومشون پست جدید خورده

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

بعد هم اینکه یه پست ممکنه کلی لایک بخوره قبلا همون جا توی پست میدیدیم کی لایک کردن یا حتی میتونستم لایک بقیه پستهایی که برای سایر کاربران هست ببینیم ولی الان توی اعلان ها اعلام میشه و ما هر لحظه اعلان جدید داریم! لایک بقیه پست ها رو هم نمیتونیم ببینیم!

وقتی هم کاربری پست میذاره حتی اگه یه شکلک گذاشته باشه کلی فضا اشغال میشه بهتره کادر به اندازه پست ارسال شده باشه . همین طور سمت راست کادر که مشخصات کاربر هستش اونم بزرگه میشد اسم و تعداد مست ها و تاریخ عضویت در کنار عکس پروفایل باشه که انقدر این کادر بزرگ و کشیده نشه