2777
2789

من چند تا نکته مثبت گفتم چند تا منفی هم بگم:)

بعضی مشکلات اصلا قبل فعالسازی نسخه جدید قابل رفع بود نمیدونم چرا با این اشکال ها باز لود شده!!!مثل بهم ریختن نام کاربرها یا تعداد پستها و تاپیکای مورد علاقشون و ...اینا باید قبل از فعالسازی تست میشد رفع میشد! خیلی ناشی گری کرده طراح

بعضی اعلان ها هم بی مورد هست و فقط وقت کاربر رو میگیره.مثل اعلان لایک های پست که برای هر کاربر تو قسمت اعلان میاد یا تایید ارسال نظر و کلیک روی گزینه خواندم برای هر پست

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

تو رو خدا برگردونید به ورژن اصلی .من هیچی نمیفهمم از این سایت .یکی بگه مورد علاقه هام کجاس 

خدا جونم ...شکرت  ازت ممنونم             اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجا که عکس مداد هست ویرایشه عزیزم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

رنگ بندی صفحه به نظر من از قبلی بهتره.حالا درسته یکم بی روحه اما لطفا لطفا دیگه هیچوقت صورتی نباشه  آدم یاد سیسمونی بچه میفتاد.چی بود اون!!کاربرا همه بالای 18 رنگبندی در حد دختربچه 13 ساله بود    

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

رنگ بندی صفحه به نظر من از قبلی بهتره.حالا درسته یکم بی روحه اما لطفا لطفا دیگه هیچوقت صورتی نباشه  آدم یاد سیسمونی بچه میفتاد.چی بود اون!!کاربرا همه بالای 18 رنگبندی در حد دختربچه 13 ساله بود    

راضی نیستم لطفا ورژن قبلی سایت بیاد . ورژن جدید رو دوس ندارم .

نام کاربری من الهام ش بود ولی الان نمیاد .

تعداد پستای من 6675 بود ولی چرا حالا 3240 شده ؟ ! 

لطفا تعداد پستهای قبلی رو بهم برگردونید خیلی کم شده ؛

نام کاربریم هم درست بشه (الهام ش )

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ما یه تاپیک آی‌وی اف داریم با ۱۸۰۰ صفحه که روزی ۲۰-۳۰ پست ارسال میشد توسط‌کاربران مختلف و خیلی خیلی هم کاربردی بود از وقتی این ورژن جدید اومده روزی یه پست هم نداریم انگار کسی نمیاد .

آدرس صفحات نی نی سایت  که قبلن در bookmark ذخیره شده بود الان همون آدرس بخایم واردش بشیم eror میده 

بخای یه پست و پاک کنی اگه توو تاپیک صفحه ۱۵۰۰ باشی برمیگرده به صفحه اول اون تاپیک 

وقتی از مرورگرها مثلن جمله کیا باردار هستن را سرچ میکنیم میاذه که این مطلب در نی نی سایت هست ولی وقتی روو لینکش میزنی وارد صفحه نمیشه eror میه .انگار تمام مطالبی که قبل از تعییر ورژن بوده دیگه نمیشه با آدرس قبلی رفت و یا با جستجو د مرورگرها به همون صفحه که نشون میده نمیشه داخل شد ... 

یه ساعت زحمت میکشی برسی به آخر یه صفحه با کشیدن صفحه به بالا بعد خودش دوباره میپره اول همون صفحه باز باید صفحه روبکشیم پایین 

هر پست هم که کل  صفحه رو اشغال میکنه ماشالا ...