2777
2789

نو اوری خیلی خوبه ها ولی گذشته از همه مشکلات عمومی و جدی ای که سایت داره ..یه چیزایی تو سایت اومده که واقعا خنده داره ..برای مثال :

امکان محبوب کردن پست خودتان را ندارید! این خطاست یا جوک؟؟کجا اینجوری ادم حرف میزنه؟محبوب کردن اخه ؟؟

یا شرح اموجی هایی که نوشته شده .من یه ساعته دارم میخندم بهشون ..(چهره خندان با دهان باز و چشم دربدار(چشم دربدار چیه دیگه؟...واقعا چه فکری کرده اون برنامه نویس

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا چرا اینجوری شده

حتی دکمه بروز رسانی هم نداره

😔😔😔

من اصلا خوشم نیومد از مدل جدیدش

کاش کلا برگرده به مدل قبلی

ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ ** ..... ** أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ ** ..... ** الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ **

سایت خیلی بیشتر از اونکه ی سری موافق و مخالف داشته باشه، افتضاح شده!

کلا همه مخالفن

انلاین و افلاین کسی مشخص نیست

اینکه پستمون رو لایک میکنن اعلان میاد به درد نمیخوره چون پستایی که لایک زیاد میخوره فقط صفحه رو شلوغ میکنه

پستامون کم شده ( مهم نیس)

اسمم نیست

نحوه به روز رسانی مزخرفه و مصرف اینترنت ما که 24 ساعته تو سایتیم بالا میره

کد امنیتی خیلی وقت گیر و بیخوده

همه چی خیلی گشاده! یعنی اونموقه من 3 تا نظر یک خطی توی صفحه موبایلم میدیدم الان ی نظر دو خطی!!

برای لایک باید برگردیم بالای پست

گزینه توجه پست شما ارسال شد واااااااااقعا بیهوده و ناکارآمده

و هزاران هزار ایراد دیگه :|

خب میخواستین سایت نیایم به ززبون خوش میگفتین

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

نیمه خصوصی شدن تاپیک ها رو حذف کنید اجازه بدید بحث و تبادل ازاد باشه نه انحصاری

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

به روز رسانی کجاست ؟ دایم باید صفحه رو رفرش کنیم رنگ چشم ازاره همه چی نامرتبه تبادل نظر میری کلی باید بری تا برسی به مطلب مورد نظر قبلا همه چی ظریف و مرتب و دسترسی اسان بود 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ویرایش پست محدودیت داره که به نظرم درست نیست

ظاهر سایت شبیه فروم های دیگه شده و دیگه منحصر به فرد نیست

رنگهاش خیلی خنثی است یکم نگاه میکنم دیگه حوصله ندارم تو سایت بمونم

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

به نظر من این چند تا مورد باید اصلاح بشه

- دسترسیش به تبادل نظر های اخیر (2 روز گذشته ) آسان و راحت باشه

- در همان صفحه نبادلات 2 روز گذشته  میانبری برای تاپیک زدن باشه

- فونت کوچکتر بشه و نظرات با فاصله ی کمتری از هم دیگه نوشته بشه (فاصله ی اندازه ای )

- وقتی اینکی گذاشته میشه امکان کلیک وجود نداره و لینک باید کپی بشه که این خیلی بده

-به طور کلی دسترسی و میانبر ها بیشتر بشه

این که میشه برای مظر یک نفر جواب نوشت عالیه

اعلان ها عالیه

و نکات مثبت خیلی خوبی اومده

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

صفحه نی نی سایت من که باز میشه اسم واقعی که برای ثبت نام زدیم زیر عکسمون نوشته میشه نه اسم کاربری 

خوب من شخصا یه وقتایی بیرون از خونه و یا جایی هستم که در معرض دید بقیه شاید باشه و دوست ندارم اسم ثبت نامم به اون درشتی مشخص باشه 

بهتره همون اسم کاربری بیاد زیر عکس

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

قابلیت های خوب هم اضافه شده که موافقم و ممنون 

مثل جواب دادن مستقیم به پست دیگران 

یا اینکه اعلان میشه که به پستم جواب دادن

و اینکه پست های قبلیم را راحت پیدا میکنم

قابلیت حذف و ویرایش پست هم باید همیشگی باشه نه فقط همون لحظه که توی تاپیک هستیم

چراغ آنلاین هم بذارید لطفا

2810