دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خانم تهرانی التماستون میکنم برش گردونین به حالت قبل،اصصصصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم،اصن دلم گرفت یه لحظه،من نی نی سایت قبلی رو خییییلی بیشتر دوس داشتم.شما رو به امواتتون،شما رو به هر کی میپرستین برش گردونین به حالت قبل
اینکه هر پستی به صورت جداگانه، گزینه افزودن به علاقمندیها داره، به چه معناست؟
متوجه شدم. این گزینه خیلی هم خوب و کاربردیه. ممنون. حالا که این همه امکانات به سایت اضافه شده شکل ظاهری رو هم بهتر کنید. خصوصا در مورد سایز فونت. و ترجیح میدم که اگه امضاها به این شکل قراره باشن کلا حذف بشن
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
به نظر من ایراد زیاد داره ،واقعا پسرفت کردین،ممنون که باعث شدین، این زمانه کوتاهیم که میومدم نیام،چوت تو ترک بودم ، گهکاه شبا سر میزدم ، الان خیلیا مثل من ،به نظرات مثبت نکاه کنید متوجه موارد اصلاحی میشین،رنگ بد صفحه غول پیکر ،عدم گزینه بروز رسانی و اینکه یه توضیح کلی میدادین ،یه بازیم وقتی دانلود میشه مراحل اول قشنگ با فلش راهنمایی میکنه این چیه چیکار کنید ،یه سایت با انبوهی از مشکلات اومده بالا بدون هیچ توضیح ما باید کشف کنیم هر چیزیو، خودتون میدونین اصلا سایت حالب نیست و مشکل داره چون بعد اون دو روز تعطیلی هنوز مشکل داشت ، و ورژن قدیم اومد بالا ،الانم پر از ایراد ،برا یه پست هی تایید میخانم ،
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی