2777
2789

آپلود عکسو برامون راحت کردین دستتون درد نکنه ولی بازم من از این ورژن ناراضیم دوستام کوشننننننن فقط سه تاشون هست 😭😭😭😭😭 تو تاپیکای قدیمی هم میریم لینکایی که از تاپیکای دیگه گذاشته بودن غیر فعاله مثلا جراحی بینی سه میری زده برید اول یکو بخونید حتتتتما بعد بیاید اینجا ولی لینکش غیر فعاله

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فکر میکنید چرا نی نی سایت انقد فعال تر از نوعروس یا ماماسایت بود؟؟؟ چون ساده تر بود. اضافه کردن آپلود عکس و... اپلیکیشن بارداری و تخمک گذاری با یکم تغیر گرافیک و رنگ کافی بود کاش کنفه یکون نمیکردین خیلی پیچیده تر از سایتای دیگه شده

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

لدفا تم رنگی سایتو عوض کنید.

فونت ها هم کوچیک بشه، به ویژه امضاها، یه سایزه خیلی کوچیک داشته باشن. بعدشم نمیدونم تو همچین سایتی با تعریف ویژه ی خودش، واقعا لزومی به بودن امضاها هست؟ به نطر شخصی من اصلا اگه امضاها نباشن بهتره

آلارم خواندم بعد از ارسال هر پست، حذف بشه پلیز 

فاصله بین نوشته ها زیاده .

پستهارو نمیشه از هم تشخیص داد

نوشته های امضا خیلی بزرگه 

خود متنی که مینویسیم بزرگ میوفته 

هرپستی که میخوایم بفرستیم باید کد امنیتی بزنیم و خواندم و بزنیم 

خیلی سیاه سفیده 

خیلی هم کند شده سرعت نوشتن و‌باز‌کردن 

سایت قبلی خیلی پیشرفته تر بود 

خیلی سیاه سفیده 

خیلی سیاه سفیده 

آدم دیگه نظر دادنش نمی یاد. خیلی فونت بزرگه. یکی سه خط می نویسه میشه ده صفحه صفحاتی که ده نفر توش مطلب طولانی بزارن با امضا های گنده همین جور باید بری پایین تا آخرین پیام بیاد

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

یه پست و هم سه چهار بار میفرسته چون سرعت سایت خیلی افتضاحه و همون لحظه دگمه هارو که میزنم عمل نمیکنه برا همین چندبار دگمه میزنیم و چندبار ارسال میشه .وقتی هم بخای یکیشو حذف کنی همش حذف میشه  .

کد امنیتی هم که ماشالا هر سری میخاد و اون کلمه خواندممممممم

لطفا امکان ویرایش رو برگردونید قبلا وقتی پست جدید میذاشتیم میشد تغییرش بدیم

بعدم امضاها رو کوچیکتر کنید شبیه نظر هستن ادم اشتبا میکنه

گر نگهدار من آن است که من می دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد...
2810